Libnet.ro
UNICEF

15:01

Elon Musk scumpeste sedanul Model S vandut in Europa. Pretul, cu 20.000 de dolari mai mare decat in SUA

Adevărul Adevărul,
Elon Musk scumpeste sedanul Model S vandut in Europa. Pretul, cu 20.000 de dolari mai mare decat in SUA

Tesla Inc a majorat preturile pentru sedanul Model S in Europa, procentajul variind in diverse tari, arata datele publicate pe site-ul producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters, citat de agentiile romane de presa. continuă pe Adevărul

Bill Gates, devansat de Elon Musk in clasamentul Bloomberg. Fondatorul Tesla ocupa locul secund in topul celor mai bogati oameni de pe planeta

In clasamentul Bloomberg, Elon Musk l-a intrecut pe Bill Gates, avand in prezent o avere de 127,9 miliarde de dolari. in topul celor mai bogati oameni, intocmit de Forbes, Musk se afla pe locul al.

Tesla e de neoprit in pandemie: de ce e uriasa compania lui Elon Musk

Tesla si-a facut un nume urias in industria auto si asta i se datoreaza in mare parte antreprenorului Elon Musk. Tesla e un nume urias in industria auto si chiar a setat in urma cu multi.

Elon Musk a dat lovitura in pandemie: de ce se uita de sus la Bill Gates

Pandemia a adus in lume o criza sanitara nemaiintalnita in ultimele decenii, dar nu toti isi plang de mila. in tot acest timp, Elon Musk a dat lovitura si a reusit sa-l intreaca pe.

Elon Musk l-a intrecut in bogatie pe Bill Gates. Ce i-a sporit rapid averea

Elon Musk, fondatorul tesla, l-a intrecutpe fondatorul Microsoft Bill Gates, devenind al doilea cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere totala de 127,9 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Musk anunta ca Tesla ar putea intra in Europa cu un automobil de serie. Ce model se ia in calcul

Americanii si europenii au gusturi diferite in ceea ce priveste automobilele folosite, a afirmat Elon Musk, anuntand ca ia in calcul productia unei masini in serie in Europa, adaptat gusturilor si nevoilor europenilor.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )