Libnet.ro
UNICEF

22:30

Greva la Amazon in Germania, chiar de Black Friday

Adevărul Adevărul,
Greva la Amazon in Germania, chiar de Black Friday

Sindicatul german Verdi a cerut angajatilor care lucreaza in sapte depozite ale Amazon. com din Germania sa participe la o greva de trei zile, care include si vanzarile cu discount de Black Friday din 27 noiembrie, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Peste 2 milioane de colete, livrate de Sameday in perioada Black Friday

Sameday a livrat, in timpul campaniei de Black Friday, desfasurate in intervalul 13 20 noiembrie, peste 2 mil. de colete, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Black Friday la Silhouette: Produse cosmetice oferite gratuit la tratamentele cumparate intre 25 si 28 noiembrie

Anul acesta Black Friday inseamna si ocazia ideala de a-ti ingriji tenul si corpul mai avantajos ca niciodata. La Silhouette, ai produse cosmetice oferite gratuit la tratamentele cumparate intre 25 si 28 noiembrie.

Black Friday Super Sale: Windows 10 Pro la 12,31 euro si Office 2016 Pro la 36,79 euro!

Orice perioada Black Friday anuala este intotdeauna un prilej de a gasi costuri scazute la produsele dorite de mult timp si poate fi un moment special pentru cei care cauta cele mai bune oferte speciale pentru a se incadra intr-un anumit buget. Acum magazinul online G2deal sarbatoreste momentul anual al ofertelor extraordinare pentru cele mai actuale jocuri si cele mai bune variante de software-uri disponibile in acest moment pe piata.

Black Friday la Blue Air: REDUCERI mari la toate zborurile

In perioada 26-27 noiembrie, Black Friday aduce clientilor Blue Air reduceri de 50% la toate zborurile cu date de calatorie pana la 31 martie 2021, plus posibilitatea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor.

Gomag anunta peste 1.000 de noi magazine online in platforma si o crestere de 93% de Black Friday

Gomag raporteaza o crestere de 93% in cadrul campaniei de Black Friday de anul acesta, fata de 2019, pentru magazinele online gazduite in platforma.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )