Libnet.ro
UNICEF

12:15

Guvernul britanic preia controlul asupra transportului feroviar

Hotnews Hotnews,
 Guvernul britanic preia controlul asupra transportului feroviar

Guvernul britanic a anuntat luni ca va prelua, temporar, controlul asupra liniilor feroviare pentru a evita falimentul operatorilor feroviari privati, dupa o cadere de 70% a numarului de pasageri din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Ministerul Transporturilor a informat ca va suspenda contractele de franciza incheiate cu operatorii privati care isi impart exploatarea retelelor feroviare din Marea Britanie. Pentru o perioada de cel putin sase luni, Guvernul britanic va prelua asupra sa toate costurile si veniturile asociate cu exploatarea liniilor feroviare. continuă pe Hotnews

Guvernul britanic preia controlul asupra transportului feroviar

Guvernul britanic a anuntat luni ca va prelua, temporar, controlul asupra liniilor feroviare pentru a evita falimentul operatorilor feroviari privati, dupa o cadere de 70% a numarului de pasageri din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Ministerul Transporturilor a informat ca va suspenda contractele de franciza incheiate cu operatorii privati care isi impart exploatarea retelelor feroviare din Marea Britanie. Pentru o perioada de cel putin sase luni, Guvernul britanic va prelua asupra sa toate costurile si veniturile asociate cu exploatarea liniilor feroviare.

Pandemia COVID-19. Guvernul britanic preia controlul asupra transportului feroviar

Guvernul britanic a anuntat luni ca va prelua, temporar, controlul asupra liniilor feroviare. Potrivit unui comunicat, masura vizeaza evitarea falimentului operatorilor feroviari privati.

Coronavirus |Guvernul britanic recomanda populatiei vulnerabile sa se izoleze in casa timp de 3 LUNI

Guvernul britanic a cerut duminica celor 1,5 milioane de cetateni cei mai vulnerabili in fata epidemiei de coronavirus sa se izoleze in locuintele lor timp de trei luni, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Guvernul britanic a decis inchiderea pub-urilor, restaurantelor, cinematografelor si teatrelor, in lupta cu coronavirusul

Guvernul britanic a ordonat vineri inchiderea pub-urilor, restaurantelor, cinematografelor, teatrelor, salilor de gimnastica pe termen nedefinit, inasprind astfel masurile de lupta contra propagarii noului coronavirus, scrie AFP.

CORONAVIRUS |Guvernul britanic cere populatiei vulnerabile sa stea in casa pentru 3 luni, ca masura de protectie

Premierul britanic a anuntat noi masuri restrictive impuse de Guvern, pentru a preveni pandemia de coronavirus. Cafenelele, pub-urile, barurile si restaurantele se vor inchide in aceasta seara vineri,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )