Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu dolarul, dupa alegerile din SUA

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla cu dolarul, dupa alegerile din SUA

Rezultatul alegerilor din SUA va avea, inevitabil, efecte asupra dolarului, care a avut cea mai slaba saptamana din martie, pe fondul temerilor ca tiparnita Rezervei Federale ar putea fi folosita pentru a consolida economia, relateaza Reuters, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

Alegerile din SUA, trambulina pentru Bitcoin: ce se intampla cu cea mai cunoscuta moneda virtuala

Alegerile din SUA si, evident, rezultatul lor sunt urmarite cu mare interes de intreaga planeta. in functie de ce se intampla acolo, se produc ecouri in multe domenii, inclusiv in cazul.

Meghan Markle a scris istorie in casa regala cu ce a facut acum la alegerile din SUA

Meghan Markle si-a folosit votul la alegerile prezidentiale si a trimis votul prin posta, conform site-ului Page Six. Si facand acest lucru, ea a facut istorie, devenind primul membru din familia regala britanica care a votat la alegerile din SUA sau la oricare alte alegeri. Meghan Markle a scris istorie in casa regala Membrii .

4 stiri-cheie care poate au trecut neobservate, cand Europa era cu totii ochii pe alegerile din SUA

Cum toti ochii au fost pe alegerile prezidentiale din SUA, este posibil ca mai multe stiri importante sa fi trecut neobservate in spatiul european. Spre exemplu, Belarus a operationalizat unul dintre reactorele pr.

4 stiri-cheie care poate au trecut neobservate, cand Europa era cu toti ochii pe alegerile din SUA

Cum toti ochii au fost pe alegerile prezidentiale din SUA, este posibil ca mai multe stiri importante sa fi trecut neobservate in spatiul european. Spre exemplu, Belarus a operationalizat unul dintre reactorele pr.

ALEGERI SUA: Fake news ce acuza frauda electorala la alegerile din SUA, in circulatie pe retelele de socializare

Cifre atribuite ca sursa site-ului RealClearPolitics au fost agregate intr-un tabel lansat pe retelele de socializare, aratand 8 state din America sunt mai multe voturi decat cetateni, dar datele sunt contrafacute si aceasta este o stire falsa.

ANALISTII ANTICIPEAZA: Viitorul pachet de stimulente din SUA, generos daca preiau democratii majoritatea in Senat

Noul sprijin ar fi de 1-1,5 trilioane de dolari daca republicanii vor avea majoritatea, putand ajunge la 3 trilioane daca majoritatea va fi a democratilor * Gospodariile cu venituri mai mici si sectorul serviciilor vor suferi in continuare Rezultatul final al alegerilor care au avut loc in SUA, la data de 3 noiembrie, va avea un impact major asupra dimensiunii si calendarului unui viitor pachet suplimentar de sustinere economica. incepand de miercuri seara, in conditiile in care cursa prezidentiala din SUA nu are un rezultat cert, democratii par sa isi pastreze controlul asupra Camerei Reprezentantilor, dar cu mai putine locuri. Dar, inca nu este clar ce partid va controla Senatul.

Alegerile prezidentiale din SUA au fost corecte, desi Donald Trump vrea sa crezi altceva

Donald Trump a inundat retelele sociale cu postari legate de fraudarea alegerilor prezidentiale din SUA de catre democrati. Realitatea este alta. Organizatia OSCE sau Observatorii.

Aleksandr Lukasenko, despre alegerile din SUA: O rusine, o bataie de joc fata de democratie

Liderul de la Minsk, Aleksandr Lukasenko, a comentat alegerile din Statele Unite, unde deocamdata candidatul democrat, Joe Biden, il avanseaza pe republicanul Donald Trump. in contextul problemelor aparute la numararea voturilor si a acuzatiilor aduse de Trump despre presupusele fraude, presedintele belarus a afirmat ca scrutinul din SUA este o rusine, o bataie de joc fata de democratie.

O femeie din SUA, prima persoana care nu va imbatrani. Cum este posibil

O femeie din SUA ar putea fi prima persoana din lume care nu va imbatrani. Femeia a inceput sa fie supusa unui tratament genetic revolutionar inca din 2019. Ea este femeia care ar putea sa nu imbatraneasca niciodata. Ce tratament i se administreaza O femeie din SUA ar putea fi primul om din lume care .

Printul Harry si Meghan Markle au avut o mare surpriza cand au vazut noii vecini din SUA. Surpriza uriasa

In Statele unite, Printul Harry si Meghan Markle, ii vor avea ca vecini, printre altii, pe cantareata Katy Perry si actorul Orlando Bloom, care au cumparat recent o casa in cartierul exclusivist Montecito din Los Angeles. Potrivit ziarului spaniol ABC, Perry si Bloom se vor casatori in curand. Printul Harry si Meghan Markle au avut .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )