Libnet.ro
UNICEF

18:45

UE investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania, in urma fraudei care a dus la insolventa companiei de plati Wirecard

Hotnews Hotnews,
 UE investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania, in urma fraudei care a dus la insolventa companiei de plati Wirecard

Uniunea Europeana investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania, BaFin, in urma unei fraude uriase descoperite la compania de plati Wirecard, care a dus la insolventa acesteia, decizie care pune Berlinul intr-o situatie stanjenitoare cu cateva zile inainte de preluarea presedintiei rotative a UE, transmite Reuters, citata de news. ro. Wirecard a solicitat joi intrarea in insolventa, din cauza unor datorii de aproape 4 miliarde de dolari, cazul fiind unul dintre cele mai mare scandaluri corporative din Germania, iar BaFin este criticata in tara si in strainatate pentru ca nu a descoperit problemele mai devreme. continuă pe Hotnews

UE investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania,care a dus la insolventa companiei Wirecard

Uniunea Europeana investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania, BaFin, in urma unei fraude uriase descoperite la compania de plati Wirecard, care a dus la insolventa acesteia, decizie care pune Berlinul intr-o situatie stanjenitoare cu cateva zile inainte de preluarea presedintiei rotative a UE.

Senatorii si deputatii se reunesc pentru a vota numirile in functii de conducere la Autoritatea de Supraveghere Financiara, Consiliul Legislativ si ANRE

Senatorii si deputatii se reunesc, miercuri, in sedinta comuna pentru a vota numirilke in functii de conducere la Autoritatea de Supraveghere Financiara, Consiliul Legislativ si Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Vicepresedintele Curtii de Conturi Nicu Marcu este singurul candidat pentru functia de presedinte al ASF, fiind avizat favorabil.

Povestea articolului care trimite politaii germani la ghena si experientele mele cu fortele de ordine din Germania

Nu exista, probabil, om care sa nu fi avut de a face, in viata sa, cu politia. in ce ma priveste, o situatie mi-a ramas intiparita in minte. Era la sosirea mea ca imigranta in Germania, in anul 1990. in urma unui accident provocat de altcineva care se afla la volan, masina mea suferise un accident si fusese tractata la un Autohaus. Patronul acestuia cerea 200 de marci pentru a o putea ridica de acolo, iar eu nu aveam decat jumatate din bani. Atunci mi-a sarit in ajutor, acoperind diferenta de bani fara vreo pretentie ulterioara, un politist german. Era unul dintre angajatii unei institutii pe care o parte din societate germana mai nou o sfideaza si o contesta, iar o jurnalista din Germania o vrea desfiintata si aruncata printre gunoaie.

ALDE: Minciuna si ipocrizia Guvernului Orban cu privire la muncitorii sezonieri din Germania, date in vileag!

ALDE acuza Guvernul Orban ca a furnizat informatii false referitoare la situatia muncitorilor sezonieri din Germania si ca, de fapt, acestia muncesc in niste conditii inumane.

Angajati romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania

Aproape 1. 000 de angajati romani de la abatorul de carne din Germania devenit cel mai mare focar de COVID al Europei au fost confirmati cu coronavirus.

Aproape o mie de romani, care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus

Aproape o mie de romani, care lucreza la un abator din Germania, au fost confirmati cu coronavirus, a anuntat Ministerul de Externe. Mai exact, sunt 996 de cetateni romani infectati.

Aproape 1.000 de romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania. Autoritatile au reimpus izolarea locala

Aproape 1. 000 de angajati romani din cei 4. 000 de la abatorul de carne din Germania, devenit cel mai mare focar de COVID al Europei, au fost confirmati cu coronavirus, transmite, joi, Ministerul Afacerilor Externe.

Aproape 1.000 de romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania, cel mai mare focar de COVID-19 al Europei

Aproape 1. 000 de angajati romani de la abatorul de carne din Germania devenit cel mai mare focar de COVID al Europei au fost confirmati cu coronavirus, conform datelor transmise joi de Ministerul roman de Externe. Potrivit ultimelor cifre oficiale comunicate de catre autoritatile locale, in cadrul companiei lucreaza 3. 969 de cetateni romani.

Donald Trump va transfera militari din Germania in Polonia

Trupe americane vor fi transferate din Germania in Polonia, a anuntat miercuri Donald Trump cand l-a primit pe omologul sau polonez Andrzej Duda la Casa Alba, fara a oferi alte detalii.

Trupele americane din Germania, relocate in Polonia

Trupe americane vor fi transferate din Germania in Polonia, a anuntat miercuri Donald Trump cand l-a primit pe omologul sau polonez Andrzej Duda la Casa Alba, fara a oferi alte detalii.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )