Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie a inregistrat in 2020 cea mai mare contractie economica de dupa anul 1709

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie a inregistrat in 2020 cea mai mare contractie economica de dupa anul 1709

Economia Marii Britanii s-a contractat cu 9,9% in 2020, cea mai mare scadere anuala din ultimii peste 300 de ani, insa a evitat intrarea intr-o noua recesiune la finalul anului trecut, relateaza Reuters si BBC. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Toni Grecu a fost externat. Primele declaratii despre lupta lui crunta cu covid-19: Cea mai mare drama

Toni Grecu, 61 de ani, unul dintre cei trei fondatori ai grupului de umor Divertis, a reusit sa invinga dupa mai bine de trei saptamani de spitalizare noua amenintare planetara, virusul COVID-19. Toni s-a reintors acasa luni, 8 februarie, dupa ce a trecut prin nu mai putin de trei spitale bucurestene, Grecu incepand odiseea tratamentului .

Romanii au cea mai mare incredere in vaccinul Pfizer-BioNTech. Cele mai mari suspiciuni la vaccinul rusesc Sputnik

Dintre cele cinci vaccinuri cele mai populare impotriva COVID-19 romanii au cea mai mare incredere in cel produs de Pfizer - BioNTech SUA-Germania), arata un studiu realizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe). La polul opus se afla vaccinul rusesc Sputnik, cu o incredere de aproximativ 17%.

COVID-19: Doua judete rosii si opt galbene, la nivel national. Timis are cea mai mare rata de infectare

Media nationala a ratei de infectare a scazut foarte slab, de la 1. 74 la 1. 73, in data de 11 februarie, potrivit celui mai recent raport al GCS. Timis este in continuare lider in topul judetelor rosii, cu 3,.

Clienti prinsi fumand in localuri, sanctionati odata cu patronii, in Arges. Cea mai mare amenda, 5.000 de lei

In Arges, ca, probabil, in toata tara, sunt destui patroni de baruri si restaurante care inchid cel mai adesea ochii atunci cand clientii isi aprind tigari in spatii inchise. Cei mai multi incalca legea pentru ca nu-si permit sa-i piarda pe cei in care si-au pus speranta de a-si mai salva afacerile.

Prognoza meteo, azi, 12 februarie 2021. Temperaturile geroase revin in Romania. Maximele zilei nu vor depasi 0 grade Celsius in anumite regiuni. Ninsori, in cea mai mare parte a teritoriului

Astazi, 12 februarie, 2021, vremea va fi rece si chiar geroasa in anumite regiuni ale tarii, maximele nedepasind valori de 0 grade Celsius. Local va vinge, in special in zonele aflate sub cod.

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie confirmate oficial in Romania

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 - - linia genetica B. - din Marea Britanie au fost confirmate oficial de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie in varsta de 35 ani din Bucuresti care a revenit in tara din Marea Britanie la sfarsitul lunii ianuarie a. c. , o femeie in varsta de 25 de ani din judetul Cluj, care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie, si un barbat in varsta de 80 ani din judetul Covasna, care, de asemenea, nu are istoric de calatorie in Marea Britanie.

MAREA BRITANIE: Google va plati editorii de stiri pentru articolele publicate pe platformele sale

Google a anuntat miercuri ca si-a lansat produsul News Showcase in Marea Britanie, ceea ce inseamna ca gigantul tehnologic va plati pentru continutul de stiri livrat catre aceasta tara pentru prima data, potrivit CNBC.

Marea Britanie ar putea mentine restrictiile pana cand toti adultii vor fi vaccinati

Susan Hopkins, directorul Serviciului de Sanatate Publica din Marea Britanie, a precizatca anumite restrictii ar putea sa ramana in vigoare pana cand toti adultii vor fi vaccinati, scrie Agerp.

PENTRU A LIMITA PROPAGAREA CORONAVIRUSULUI Restrictiile din Marea Britanie ar putea fi mentinute pana cand toti adultii vor fi vaccinati

Marea Britanie ar putea sa mentina in vigoare anumite restrictii pentru a limita propagarea maladiei COVID-19 pana cand intreaga populatie adulta va fi vaccinata, a declarat joi seara Susan Hopkins, directorul executiv al Public Health England.

Soferii romani cu permise auto emise in Marea Britanie, blocati de Brexit

Un numar de 34 de dosare care vizeaza preschimbarea unor permise de conducere obtinute in Marea Britanie zac nesolutionate de la inceputul acestui an la Directia Regim Permise de Conducere Bihor, situatia fiind similara in toata tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )