Libnet.ro
UNICEF

12:45

Populatia Germaniei a ajuns la un nivel record. Emigrantii romani au cea mai mare contributie

Adevărul Adevărul,
Populatia Germaniei a ajuns la un nivel record. Emigrantii romani au cea mai mare contributie

Populatia Germaniei a atins un nivel record de peste 83 milioane de persoane, anul trecut, in mare parte datorata migratiei din Europa de Est, Romania figurand in topul clasamentului, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Populatia Germaniei a atins un nivel record datorita emigratilor din Europa de Est. Romania in topul tarilor de origine, cu aproape 70.000 de oameni care au ales sa plece anul trecut

Populatia Germaniei a atins un nivel record de 83 de milioane de cetateni, in mare parte datorita emigrantilor provenind din tarile Europei de Est, Romania figurand in topul clasamentului, potrivit ultimelor date publicate marti, scrie Reuters.

Populatia Germaniei a atins un nivel record datorita emigratilor din Europa de Est. Romanii, in topul migratilor...

Populatia Germaniei a atins un nivel record de 83 de milioane de cetateni, in mare parte datorita emigrantilor provenind din tarile Europei de Est, Romania figurand in topul clasamentului.

Emigrantii romani, in topul mondial: Unde ne-am raspandit cel mai mult?

Diaspora romaneasca este a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), comandat de Ministerul de Externe al Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )