Libnet.ro
UNICEF

23:00

Preturile mondiale la alimente au inregistrat in noiembrie cel mai mare salt din ultimii sapte ani

Adevărul Adevărul,
Preturile mondiale la alimente au inregistrat in noiembrie cel mai mare salt din ultimii sapte ani

Indicele global al preturilor la produsele alimentare a crescut in luna noiembrie, pentru a sasea luna consecutiv, atingand cel mai ridicat nivel de dupa luna decembrie 2014, insa cresterea inregistrata luna trecuta a fost cel mai mare salt inregistrat pe parcursul unei singure luni dupa iulie 2012, a anuntat joi Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Record negativ pentru Italia. A fost raportat cel mai mare numar de morti, de la inceputul pandemiei. 993 decese, doar in ultimele 24 de ore

Guvernul de la Roma a anuntat un record negativ, cauzat de pandemia de COVID-19. in cursul zilei de miercuri au fost inregistrate 993 de decese, in cazul persoanelor infectate cu noul coronavirus, fiind cel mai mare.

Cel mai mare spital din Baragan va trata cu plasma pacientii COVID-19

Cea mai mare unitate medicala din judetul Ialomita va incepe tratamentul cu plasma pentru pacientii COVID-19. Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia va salva pacientii aflati in stare grava cu plasma de la donatori vindecati.

Cel mai mare salt al tehnologiei: cum si de ce machine learning schimba produsele digitale din viata noastra

Sigur, 2020 e un an tulbure, dar a si validat cateva idei. Una dintre ele e ca digitalizarea ne va ajuta mai mult decat orice, acum si in urmatoarele decenii. A fost prevazuta in literatura fictionala si e prevazuta an de an in strategiile pe baza carora companiile mari isi dezvolta noile tehnologii. De aici inainte nu mai e o intrebare daca ne ajuta sau nu, daca e fezabila sau nu, ci e doar o chestiune de timp. Si din toata tehnologia o componenta e cu atat mai importanta: inteligenta artificiala.

Canada a anuntat cel mai mare pachet de ajutor economic de la al Doilea Razboi Mondial

Guvernul federal al Canadei va cheltui 100 de miliarde de dolari canadieni, adica 77 miliarde de euro, pentru redresarea economica postcoronavirus, informeaza BBC. Canada pregateste un plan-mamut.

Coronavirus 1 decembrie |Care sunt judetele cu cel mai mare numar de cazuri noi

Pana astazi, 1 decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 479. 634 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 934 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima.

ANDREI RADULESCU, BT: Economia Chinei a crescut in noiembrie cu cel mai bun ritm din 2010

China, a doua economie a lumii, a crescut in luna noiembrie cu cel mai bun ritm din 2010 incoace, arata intr-un raport de analiza Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania, care citeaza dinamica indicatorilor Caixin Purchasing Managers and Index pentru industria prelucratoare si sectorul de servicii din China publicati astazi de Markit Economics.

Coronavirus: Suedia inregistreaza 174 de decese in 24 de ore, cel mai ridicat numar din primavara

Suedia a inregistrat 174 de decese provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore, potrivit datelor publicate miercuri de Autoritatea Suedeza pentru Sanatate Publica - FHM, cel mai ridicat numar dupa primul val al pandemiei din primavara.

Ilie Nastase, surprins in cel mai nepotrivit moment. Viciul marelui sportiv roman

Ilie Nastase, in afara de realizarile din tenisul mondial, mai este cunoscut si pentru alte lucruri. in afara de caracterul vulcanic, care i-a adus si neplaceri, fostul mare tenismen este cunoscut si pentru fumatul excesiv. De data asta, insa, i s-a alaturat si noua sa sotie, Ioana, si ea fiind o impatimata fumatoare. Ilie Nastase .

Regina Elisabeta renunta la tron. Anuntul soc din Marea Britanie: cine ii ia locul in cel mai scurt timp

Regina Elisabeta il va face mai devreme sau mai tarziu pe printul Charles Regent. in acelasi timp un numar din ce in ce mai mare de sarcini ii sunt atribuite printului William. Iminenta retragerii Reginei este o certitudine, spune presa britanica. Regina Elisabeta se va retrage de pe tronul Marii Britanii Regina Elisabeta si-a pastrat .

Carantina din municipiul Constanta s-ar putea prelungi. Judetul are cea mai mare rata de infectare din tara

Constanta este judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara, iar carantina s-ar putea prelungi. Prefectul Silviu Cosa a anuntat ca vor fi inasprite verificarile si vor fi suplimentate fortele de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )