Libnet.ro
UNICEF

22:30

Preturile petrolului au crescut la un nou maxim al ultimelor trei luni

Adevărul Adevărul,
Preturile petrolului au crescut la un nou maxim al ultimelor trei luni

Preturile petrolului au crescut luni la un nou maxim al ultimelor trei luni, sustinute de optimismul privind semnarea acordului comercial dintre Statele Unite si China si de date industriale peste asteptari, in timp ce traderii urmaresc indeaproape situatia din Orientul Mijlociu, in urma atacurilor aeriene americane in Irak si Siria, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Preturile petrolului au crescut la un nou maxim al ultimelor trei luni

Preturile petrolului au crescut, luni, la un nou maxim al ultimelor trei luni, sustinute de optimismul privind semnarea acordului comercial dintre Statele Unite si China si de date industriale peste asteptari, in timp ce traderii urmaresc indeaproape situatia din Orientul Mijlociu, in urma atacurilor aeriene americane in Irak si Siria.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,18%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,18%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,18%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,18%, fata de 3,20%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Karen a ajuns pe strazile din Dej cand avea doar trei luni si, dupa saptamani intregi de singuratate, si-a gasit in sfarsit un camin. Povestea induiosatoare a maidanezului adoptat de ambasadorul Belgiei la Luxemburg

Karen, o catelusa in varsta de doar 6 luni salvata in luna septembrie de pe strazile din Dej, si-a gasit in sfarsit un camin. Si nu orice fel de camin, ci Ambasada Belgiei in Luxemburg, deoarece patrupedul a fost adoptat chiar de ambasadorul tarii ciocolatei in Marele Ducat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )