Libnet.ro
UNICEF

10:31

Redresarea economica a zonei euro a incetinit in august, din cauza revenirii cazurilor de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Redresarea economica a zonei euro a incetinit in august, din cauza revenirii cazurilor de coronavirus

Redresarea economica din zona euro din cea mai grava criza din istorie a incetinit in august, in special in sectorul serviciilor, in urma reducerii cererii puternice consemnate in iulie, pe fondul revenirii cazurilor de coronavirus, potrivit datelor publicate vineri de IHS Markit, citate de Reuters. continuă pe Adevărul

Video Music Awards se tine in aer liber in New York din cauza pandemiei

Pe data de 30 august, New York va gazdui Video Music Awards, una dintre cele mai asteptate gale de premiere ale anului. in contextul pandemiei, evenimentul va avea loc in aer liber.

Un cuplu a murit la cateva ore distanta din cauza Covid-19 la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza coronavirusului

Un cuplu casatorit de 62 de ani din statul american New Jersey si-a pierdut viata la cateva ore distanta din cauza infectiei cu noul virusCOVID-19 si doar la doua zile dupa ce si-a pierdut fiul din cauza.

Ce fac parintii daca vor fi inchise scolile din cauza pandemiei: isi vor putea lua zile libere cu 75% din salariu

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea de zile libere parintilor, in situatia in care gradinitele si scolile se vor inchide din cauza pandemiei. Indemnizatia pentru fiecare zi libera acordata este venit asimilat salariilor si este in cuantum de 75% din salariul de baza corespunzator unei zile lucratoare.

Ucraina si Israel, apel la evreii hasidici sa anuleze pelerinajul din cauza coronavirusului

Guvernele ucrainene si israeliene au emis marti o declaratie comuna prin care le-au cerut evreilor israelieni hasidici sa anuleze pelerinajul anual in orasul ucrainean Uman din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Reuters. Evreii ultrareligiosi din filmul Unorthodox, de pe Netflix, sunt originari din Satu Mare. Care este povestea acestei comunitati care traieste dupa reguli vechi de sute de ani .

Timisoara mai asteapta trei ani sa devina Capitala Europeana a Culturii. CE propune o amanare de doi ani din cauza pandemiei de COVID-19

Comisia Europeana propune ca, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus, orasele Rijeka Croatia) si Galway Irlanda) sa aiba posibilitatea de a-si prelungi titlul de Capitala Europeana a Culturii 2020 pana la 30 aprilie 2021. De asemenea, CE propune amanarea din 2021 in 2022 a anului in care Novi Sad Serbia) va deveni Capitala Europeana a Culturii si din 2021 in 2023 a anului in care Timisoara Romania) si Elefsina Grecia) vor detine titlul.

Marinela Nitu este de nerecunoscut. Cum arata fosta iubita a lui Miron Cozma, din cauza operatiilor

La aproape sase ani de la divortul de Miron Cosma, celebrea Marlinela NItu arata total schimbata, asta si datorita deselor operatii estetice pe care aceasta si le-a facut. Din operatiile esteteice bruneta a facut o adevarata pasiune. Marinela Nitu este de nerecunoscut Facelift-urile, marirea sanilor si alte astfel de operatii estetice nu mai sunt privilegiul .

Statuia lui Buddha risca sa fie luata de ape din cauza inundatiilor din China

Precipitatiile torentiale afecteaza grav mai multe regiuni din China si au cauzat cresterea nivelului apei si alunecari de teren. Cel mai grav afectata a fost provincia Sichuan din vest, unde.

inca un doctor roman a murit din cauza COVID-19. Avea 62 de ani si era medic de familie

O femeie de 62 de ani, medic de familie, este primul cadru medical din Braila rapus de COVID-19. Femeia a murit in noaptea de joi spre vineri la un spital din Bucuresti.

Protest al angajatilor HoReCa, organizat miercuri in toata tara, din cauza refuzului autoritatilor de a redeschide restaurantele (VIDEO, FOTO)

Angajatii din HoReCa protesteaza miercuri in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza. Ei solicita in continuare redeschiderea restaurantelor si au mai gasit si alte cereri pentru Guvern. Pe de.

Rivala Iuliei Vantur: Uite cine a pus ochii pe Salman Khan! Din cauza ei NU mai face nunta... (FOTO, VIDEO)

Iulia Vantur e sigura pe relatia ei si nu se grabeste sa se marite, dar Salman Khan a fost pe punctul de a face nunta. Nu cu ea insa. Unul dintre cei mai ravniti barbati din India a vrut sa isi puna pi.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )