Libnet.ro
UNICEF

15:30

REUTERS: Comisia Europeana acuza sapte banci de manipularea cursului de schimb valutar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REUTERS: Comisia Europeana acuza sapte banci de manipularea cursului de schimb valutar

Barclays, Citigroup, HSBC, JPMorgan, Royal Bank of Scotland, UBS si o mica banca din Japonia ar urma sa fie amendate de Comisia Europeana in urmatoarele saptamani pentru manipularea cursului de schimb valutar, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana acuza sapte banci de manipularea cursului de schimb valutar

Barclays, Citigroup, HSBC, JPMorgan, Royal Bank of Scotland, UBS si o mica banca din Japonia ar urma sa fie amendate de Comisia Europeana in urmatoarele saptamani pentru manipularea cursului de schimb valutar, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Comisia Europeana acuza sapte banci de manipularea cursului valutar

Barclays, Citigroup, HSBC, JPMorgan, Royal Bank of Scotland, UBS si o mica banca din Japonia ar urma sa fie amendate de Comisia Europeana in urmatoarele saptamani pentru manipularea cursului de schimb valutar,.

Comisia Europeana acuza 7 banci de manipularea cursului de schimb valutar

Barclays, Citigroup, HSBC, JPMorgan, Royal Bank of Scotland, UBS si o mica banca din Japonia urmeaza sa fie amendate de Comisia Europeana in saptamanile urmatoare, scrie Agerpres.

Sapte banci internationale, amendate de UE pentru ca au manipulat piata valutara

Sapte banci internationale vor fi sanctionate de autoritatile antitrust din Uniunea Europeana, acuzate fiind cp au manipulat piata valuitara. in SUA, acestea au fost chemate in judecata pentru ca ar fi umflat dobanzile unui tip de obligatiuni.

IN TARA NOASTRA, IN 2019: Comisia Europeana a revizuit in scadere la 3,3% estimarile privind evolutia economiei

Comisia Europeana a revizuit, astazi, in scadere la 3,3% estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, in conditiile in care, in luna ianuarie, Executivul comunitar indica un avans al produsului intern brut de 3,8%.

Comisia Europeana: Prognoza privind cresterea economiei romanesti, revizuita in scadere

Vesti proaste pentru economia Romaniei. Comisia Europeana a revizuit in scadere prognoza privind cresterea economiei romanesti. Potrivit Agerpres, Comisia prognozeaza o crestere de doar 3,3% pentru.

Comisia Europeana a revizuit in jos cresterea economica a Romaniei, la doar 3,3%. PSD a bazat bugetul pe 5,5%

Comisia Europeana a revizuit, marti, in scadere la 3,3% estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, in conditiile in care, in luna ianuarie, Executivul comunitar indica un avans al produsului intern brut de 3,8%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )