Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reuters: Leul a fost cea mai slaba moneda din regiune. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Reuters: Leul a fost cea mai slaba moneda din regiune. Care sunt motivele

Leul romanesc a fost cea mai slaba moneda din Europa Centrala si de Est CEE) in acest an, deoarece Romania s-a confruntat cu o politica fiscala imprevizibila si cu dezechilibre economice tot mai mari, arata Reuters. continuă pe Adevărul

Sondaj Reuters: Leul romanesc, cea mai slaba performanta din Europa Centrala si de Est

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in.

Leul romanesc, cea mai slaba performanta din regiune: Principalele cauze sunt politicile fiscale imprevizibile si dezechilibrele economice

Leul romanesc se va deprecia usor, in anul 2019, la 4,81 pentru un euro, de la 4,724, arata un sondaj realizat de Reuters in perioada 1-3 iulie in randul a 34 de analisti, potrivit Agerpres.

Leul romanesc, valuta cu cea mai slaba performanta din Europa Centrala si de Est

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in urmatorul an, conform unui sondaj realizat de Reuters, deoarece bancile centrale din regiune indica.

Leul, cea mai slaba performanta din CEE

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in urmatorul an, conform unui sondaj realizat de Reuters, deoarece bancile centrale din regiune indica mentinerea unor rate stabile ale dobanzilor, spre.

E oficial: luna iune 2019 a fost cea mai criminala din toate timpurile

S-au scris multe despre valul de canicula din luna iunie, dar suntem in iulie si nu s-a incheiat. Un lucru este insa sigur, niciodata nu s-au inregistrat temperaturi atat de ridicate. Indiferent cat de cald crezi ca ti-a fost in iunie, Europa de Vest a inregistrat temperaturi semnificativ mai grave decat am avut in Romania.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Radu Tudor, despre noua sefa a Comisiei Europene: Cea mai puternica femeie din Europa are sapte copii si origini aristocratice

Ursula von der Leyen a fost propusa oficial pentru postul de presedinte al Comisiei Europene. in prezent, ea ocupa functia de ministru al Apararii din Germania si face parte din CDU, partidul Angelei Merkel.

Cum arata acum, la 18 ani, cea mai frumoasa fata din lume. E fiica unui fotbalist celebru (FOTO)

La doar cativa anisori, Thylane Blondeaudevenea celebra pentru frumusetea sa. La varsta de 4 ani, Thylane era deja fotomodel pentru designerul Jean Paul Gaultier, iar la 7 ani se afla pe mai toate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )