Libnet.ro
UNICEF

13:15

Uber a pierdut un proces major in Marea Britanie, Curtea Suprema confirmand ca soferii companiei sunt angajati, nu contractori independenti

Adevărul Adevărul,
Uber a pierdut un proces major in Marea Britanie, Curtea Suprema confirmand ca soferii companiei sunt angajati, nu contractori independenti

Uber a pierdut vineri un proces major in Marea Britanie, Curtea Suprema confirmand o decizie a unei instante inferioare potrivit careia soferii companiei sunt angajati, nu contractori independenti, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Uber a pierdut un proces major in Marea Britanie

Uber a pierdut vineri un proces major in Marea Britanie, Curtea Suprema confirmand o decizie a unei instante inferioare potrivit careia soferii companiei sunt angajati, nu contractori independenti.

Curtea suprema britanica a decis ca soferii Uber pot fi considerati drept angajati

Curtea suprema britanica a stabilit vineri, intr-o decizie foarte asteptata, ca soferii Uber pot fi considerati angajati, respingand recursul gigantului american, al carui model economic in Regatul Unit ar putea suferi modificari importante, potrivit AFP.

Lovitura primita de Uber in Marea Britanie ar putea crea un precedent si-n Romania

Uber e o companie care a crescut exponential si, cum era de asteptat, a atras atentia institutiilor de reglementare. Decizia luata in Marea Britanie ar putea crea un precedent inclusiv in.

CCR dezbate sesizarile depuse de Curtea Suprema, Guvern si Avocatul Poporului cu privire la legea care ii scapa pe evazionisti de pedeapsa cu inchisoarea daca achita prejudiciul

Judecatorii de la Curtea Constitutionala dezbat in sedinta de miercuri sesizarile depuse de Curtea Suprema, Guvern si Avocatul Poporului cu privire la legea prin care evazionistii scapa de inchisoare daca ac.

Captura-record in Marea Britanie: Cocaina cu o valoare de piata de 213 milioane de euro, gasita in cutii de banane aduse din Columbia (VIDEO)

Circa 2,3 tone de cocaina, cu o valoare de piata de 184 milioane de lire sterline, adica aproape 213 milioane de euro, au fost gasite intr-un transport din Columbia ajuns in Marea Britanie. Drogurile erau tinute.

POST - BREXIT: Comisia Europeana, favorabila continuarii transferului de date personale catre Marea Britanie

Comisia Europeana a aprobat astazi continuarea transferului de date personale ale cetatenilor Uniunii Europene catre Marea Britanie, o chestiune-cheie in relatiile post-Brexit pentru multe companii si pentru cooperarea de politie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )