Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana a aprobat lista de state sigure pentru calatorii, intre care nu se afla Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana a aprobat lista de state sigure pentru calatorii, intre care nu se afla Statele Unite

Uniunea Europeana a exclus Statele Unite de pe lista sigura de 14 tari pentru care blocul comunitar va permite calatoriile neesentiale incepand de miercuri. intre tarile excluse se mai afla Rusia, Brazilia si Turcia, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze.

Uniunea Europeana publica o lista de 14 tari sigure pentru reluarea calatoriilor in contextul pandemiei de COVID-19

Consiliul Uniunii Europene a adoptat marti o recomandare privind ridicarea graduala a restrictiilor asupra calatoriilor non-esentiale dinspre tari terte, fiind elaborata o lista de 14 state din care vor fi.

Coronavirus: Frontierele externe ale UE raman inchise dupa 1 iulie pentru majoritatea strainilor UE va avea pana marti o lista a statelor sigure

Frontierele externe ale Uniunii Europene vor ramane inchise si dupa 1 iulie pentru majoritatea calatorilor straini, au declarat luni diplomati europeni pentru dpa, potrivit Agerpres. Totodata, ministrul spaniol de Externe, Arancha Gonzalez Laya, a spus ca UE va avea o lista a statelor sigure pentru calatorii in scop turistic pana cel tarziu marti, relateaza Reuters.

DigiMobil prelungeste cu 12 luni taxarea roamingului in Uniunea Europeana

RCSRDS a obtinut o noua autorizatie de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) pentru a continua sa taxeze roamingul in Uniunea Europeana, pentru o noua perioada de cel mult 12 luni.

Uniunea Europeana isi creste fondurile pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze, a declarat duminica comisarul Thierry Breton, transmite Reuters.

Uniunea Europeana si Marea Britanie incep negocieri maraton despre relatia lor post-Brexit Care sunt punctele majore de dezacord

Marea Britanie si Uniunea Europeana afiseaza un optimism prudent in contextul in care incep luni cinci saptamani de negocieri intense, care au ca scop obtinerea de progrese in legatura cu relatia post-Brexit si evitarea unui no deal catastrofal la sfarsitul anului, comenteaza AFP.

Uniunea Europeana finanteaza lansari de rachete si explorarea spatiului, incercand sa tina pasul cu americanii si chinezii

Uniunea Europeana finanteaza lansari de rachete, sateliti de comunicatii si explorarea spatiului, incercand sa tina pasul cu ambitiile Statelor Unite si Chinei, scrie Reuters, citat de news. ro.

Americanii, interzisi in Uniunea Europeana

Redeschiderea frontierelor Uniunii Europene pentru cetatenii non-UE nu implica si intrarea persoanel.

UE a decis 14 tari sigure, din care se poate calatori fara restrictii spre Uniunea Europeana

Consiliul Uniunii Europene a adoptat o recomandare cu o lista de 14 state extracomunitare sigure din.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )