Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viktor Orban i-a cerut ajutorul lui Donald Trump pentru gazele din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban i-a cerut ajutorul lui Donald Trump pentru gazele din Marea Neagra

Premierul Ungariei Viktor Orban i-a cerut presedintelui american Donald Trump sa ajute la inceperea productiei de gaze naturale in Marea Neagra, pentru a oferi singura alternativa la gazul rusesc, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Trump, aprecieri fata de Viktor Orban la Casa Alba: Este un om respectat

Donald Trump si-a exprimat aprecierea fata de Viktor Orban intr-o conferinta de presa care a marcat debutul primei vizite oficiale la Casa Alba dupa multi ani in care controversatul premier al Ungariei a fost tinut la distanta in ciuda eforturilor sale de a schimba aceasta stare de lucruri.

Viktor Orban i-a cerut lui Donald Trump sa ajute la incheierea unei intelegeri cu Romania in vederea operatiunilor de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a solicitat presedintelui SUA, Donald Trump, sa ajute la incheierea unei intelegeri de cooperare cu Romania pentru initierea, cat mai curand posibil, a operatiunilor de.

Viktor Orban a discutat cu Donald Trump problema gazelor din Marea Neagra

Premierul ungar Viktor Orban a declarat astazi ca l-a rugat pe seful statului american Donald Trump sa ajute la demararea productiei de gaze naturale din apele teritoriale romanesti ale Marii Negre, care va fi realizata cu participarea companiei Exxon din SUA, aceasta fiind singura alternativa practica la gazul rusesc, transmite Reuters.

VIDEO Trump l-a laudat pe Viktor Orban: Probabil este ca mine, un pic controversat, dar e OK. A facut o treaba fantastica

Presedintele american Donald Trump l-a laudat pe premierul Ungariei, Viktor Orban, pe care l-a primit luni la Casa Alba, intr-o vizita oficiala, prima din ultimii 14 ani a unui inalt oficial ungar. Trump a spus ca acesta a facut o treaba excelenta aparandu-si tara in fata valului de imigranti.

Viktor Orban a discutat cu Trump despre achizitionarea unor rachete de aparare si despre productia de gaze naturale

Prim ministrul Ungariei Viktor Orban a anuntat vineri ca a discutat cu presedintele Trump despre achzitionarea unor rachete defensive cu raza medie de actiune, in cadrul intalnirii de luni pe care a avut-o cu acesta, scrie Reuters.

SUA pregatesc sanctiuni pentru apropiatii lui Viktor Orban! Budapesta prezinta tot mai multe vulnerabilitati pentru interesele occidentale

SUA sunt gata sa impuna sanctiuni impotriva unor apropiati ai premierului maghiar Viktor Orban, scrie publicatia Wall Street Journal, potrivit g4media. ro. Decizia Washingtonului vine in contextul in care exist.

Viktor Orban. Cum a ajuns un militant impotriva totalitarismului sa imbratiseze ultranationalismul

Intr-un interviu cuprinzator publicat in The Atlantic, intelectualul francez Bernard-Henri Levy vorbeste cu liderul ungar Viktor Orban despre cele mai spinoase abordari ale politicii sale: problema migratiei, viziunea asupra democratiei, relatia cu Rusia si Turcia si rolul pe care Ungaria il are in Europa.

Donald Trump a facut anuntul! Ce spune despre un razboi cu Iranul (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a declarat ca SUA nu se pregatesc pentru un razboi cu Iranul, in ciuda escaladarii recente a tensiunilor. Mai mult, Trump a calificat drept fake news relatarile potrivit carora.

Donald Trump Jr. va fi audiat de Senatul SUA in cazul implicarii Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016

Fiul cel mare al presedintelui SUA, Donald Trump JR va fi audiat de o comisie a Senatului, in cazul in care se investigheaza posibila amestecare a Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA din 2016. Trump Jr.

Donald Trump vrea sa privilegieze imigratia pe baza de merit

Donald Trump a prezentat o vasta reforma a sistemului imigratiei legale in Statele Unite, menita sa selectioneze strainii pe baza meritului si sa nu o mai faca pe baza legaturilor lor familiale, a carei adoptare in Congres se anunta delicata, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )