Libnet.ro
UNICEF

15:00

8 pasi de urmat pentru revenirea economica a Romaniei

Adevărul Adevărul,
8 pasi de urmat pentru revenirea economica a Romaniei

Cu un deficit de 4,6% in anul 2019, Romania are un spatiu fiscal de manevra mult mai mic decat multe state din Uniunea Europena. Aceasta criza ne prinde iar in mijlocul unei politici prociclice, in care, in loc sa fi economisit pentru vremuri rele in ultimii opt ani de crestere economica, am facut deficite de multe ori nesustenabile. continuă pe Adevărul

Workspace Studio propune noile recomandari pentru revenirea in siguranta la birou

74% dintre angajati vor sa revina la birou pentru socializare si intalnirile cu colegii. 60% dintre ei isi doresc sa pastreze o distanta de 2 m fata de colegi Workspace Studio, companie specializata in solutii de fitout si mobilier de birou orientat catre design ergonomic human-centric si partener unic acreditat al Herman Miller in Romania, a elaborat un eBook cu recomandari pentru revenirea in siguranta la birou a angajatilor.

NOURIEL ROUBINI: Revenirea economica va fi in U sau chiar mai aproape de un L

Chiar daca economia globala va da semne de recuperare in acest an dupa contractia record ce va fi inregistrata in prima jumatate a anului, revenirea va fi anemica, iar lumea se poate confrunta cu o activitate scazuta pe o perioada mai prelungita de timp decat estimeaza majoritatea economistilor, a declarat, ieri, Nouriel Roubini, citat de BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )