Libnet.ro
UNICEF

20:15

Spania si Italia vor fi printre cele mai afectate economii de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Spania si Italia vor fi printre cele mai afectate economii de COVID-19

In contextul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 care se contureaza drept cea mai dificila perioada a anului, exista motive intemeiate pentru care se considera ca drumul catre revenirea economica va fi lung si dificil. in ciuda implementarii amanarilor fiscale imediate, a garantiilor de lichiditate, numeroase firme se vor confrunta cu dificultati. continuă pe Adevărul

Economiile Spaniei si Italiei vor fi printre cele mai afectate de pandemia COVID-19

Spania si Italia vor fi printre economiile cele mai afectate de COVID-19, conform prognozelor Coface, care estimeaza ca Produsul Intern Brut al celor doua tari va scadea cu 12,8% si, respectiv, cu 13,6% in 2020.

Codul rosu de inundatii a fost prelungit. Care sunt cele mai afectate zone

Ploile cu caracter torential au lovit Romania, producand inundatii in mai multe regiuni, inclusiv in Bucuresti. Recent, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prelungirea Codului Rosu de.

Cifre record! Care sunt astazi cele mai afectate tari de COVID-19. Aproape 500.000 oameni au murit

Peste 461. 000 de oameni au murit infectati cu coronavirus, la nivel mondial, din decembrie - de cand China anunta oficial aparitia COVID-19 - si pana sambata seara, arata un bilant facut de AFP pe baza datelor oficiale.

Seful politiei din New York ii acuza pe protestatari pentru cele mai grave revolte din ultimii ani Procurorul general a deschis o ancheta

Comisarul de politie din New York, Dermot Shea, a marturisit luni ca ofiterii sai au fost atacati cu caramizi, cutite, cosuri de gunoi si sticle in timpul protestelor recente impotriva nedreptatii rasiale, spunand ca acestea au fost printre cele mai grave revolte din oras de ani buni, potrivit Reuters.

Unu din trei angajatori continua recrutarile la fel ca inainte de epidemie: Domeniile cu cele mai multe joburi disponibile

30% dintre companiile din Romania nu si-au schimbat planurile de recrutare stabilite la inceputul anului nici dupa izbucnirea epidemiei de Covid-19, pastrand acelasi numar de pozitii noi pentru care vor face angajari in a doua parte a anului, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs. Cele mai multe oferte de joburi planificate pentru urmatoarele doua luni vor fi in vanzari si promovare online 47%), precum si in productie 33%), segmente care au o contributie importanta la revenirea business-ului.

Luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod portocaliu pana maine dimineata. Ploile torentiale vor pune stapanire in continuare pe toata Romania. Acest lucru va creste pericolul de inundatii, mai ales in zonele unde s-au depasit deja 200 lmp. in acest context, specialistii ANM spun ca luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice.

Studiu. Care sunt cele mai curate si cele mai murdare plaje din Romania

In luna mai 2020 s-au inregistrat cele mai mici cantitati de deseuri abandonate pe nisip, o posibila.

Cele mai bune scoli din Cluj, in functie de rezultatele obtinute la Evaluarea Nationala

Elevii din judetul Cluj s-au descurcat excelent la Evaluarea Nationala, conform cifrelor oficiale. in acest an, la Cluj au fost 66 de medii de 10, cele mai multe dupa Capitala, unde au fost 224. Pe un podium al premiantilor isi face loc si judetul Iasi, cu 46 de medii de 10.

Top 5 judete cu cele mai mici note la Evaluarea Nationala 2020

Rezultatele la Evaluare Nationala 2020, cel mai important examen sustinut pana acum de fostii elevi de gimnaziu, au fost afisate luni, 22 iunie. Astfel ca,in topul judetelor cu cele mai mici note la.

Rezultate Evaluare Nationala 2020. Topul judetelor cu cele mai multe medii de 10

839 de candidati din cei 160. 468 care au sustinut Evaluarea Nationala in aceasta sesiune au obtinut media 10. Pe judete, cele mai multe medii de 10 au fost in Cluj 66), Iasi 46) si Arges 42). in Bucuresti au fost 224 medii de 10.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )