Libnet.ro
UNICEF

23:45

Financial review Prima pagina a presei straine: Secretele indreptarului populist. Criza Boeing-un exemplu de esec de PR Avertismentele Bancii Angliei. De ce in tarile fericite exista mai multi sinucigasi decat in Italia si Grecia?

Hotnews Hotnews,
 Financial review Prima pagina a presei straine: Secretele indreptarului populist. Criza Boeing-un exemplu de esec de PR Avertismentele Bancii Angliei. De ce in tarile fericite exista mai multi sinucigasi decat in Italia si Grecia?

Financial Times: Secretele indreptarului populist * Banca Angliei avertizeaza asupra riscului de contractie a pietei muncii * Les Echos: Banca Frantei a revizuit in scadere prognoza de crestere pentru 2019 * Handelsblatt: Criza Boeing este un exemplu de esec de PR * IlSole24Ore: De ce in tarile bogate si fericite exista mai multe cazuri de sinucidere decat in Italia si Grecia? * Lectura placuta!. continuă pe Hotnews

Financial review. Prima pagina a presei economice straine: Salariul Guvernatorului Bancii Frantei: 29.712 de euro/lunar. Rezerva lor de aur- 2.436 tone. Theresa May pierde controlul Brexitului. Europenii nu mai au incredere in Boeing

Financial Times: Theresa May pierde controlul Brexitului * Les Echos: Banca Frantei va plati statului 5,6 miliarde de euro in impozite si dividende. Salariul Guvernatorului Bancii Frantei: 29. 712 de euro/lunar. Rezerva de aur a Frantei- 2. 436 tone * Handelsblatt: Europenii nu mai au incredere in Boeing dupa prabusirea avionului etiopian. * Alte stiri pe scurt. Lectura placuta!.

Un ziar polonez a publicat pe prima pagina un articol in care explica cititorilor cum sa recunoasca un evreu

Liderul ziarului national de dreapta din Polonia a publicat pe prima pagina un articol in care explica cititorilor cum sa recunoasca un evreu. Tylko Polska, sau Only Poland, a continuat povestea.

Cum sa identifici un evreu: Un important ziar polonez deschide prima pagina cu sfaturi antisemite

Un saptamanal important de dreapta din Polonia a publicat un articol pe prima pagina care le explica cititorilor cum sa recunoasca un evreu, relateaza Newsweek.

World Wide Web, cum arata prima pagina de internet din lume?

La inceputurile World Wide Web internetului, raritatea computerelor facea din acest serviciu ceva extraordinar si incitant, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pe atunci, ideea de a umbla cu un dispozitiv portabil dupa noi, pe care sa existe posibilitatea de a accesa internetul, era o utopie. Azi lucrurile s-au schimbat, dar e amuzant [] .

Financial Times: Secretele indreptarului populist

Arthur Finkelstein, un director american de dreapta de campanii politice care a murit in 2017, nu a vorbit aproape deloc in public. Practic, unica urma audibila ramasa de la el este un discurs tinut in 2011 la obscurul Institut Cevro din Praga. Merita ascultat pe YouTube, intrucat in el Finkelstein prezice viitorul politic, scrie Financial Times, citat de Rador.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )