Libnet.ro
UNICEF

14:00

Citu: Site-ul IMM Invest functioneaza, dar exista un risc din cauza PSD. Cand incep inscrierile

Adevărul Adevărul,
Citu: Site-ul IMM Invest functioneaza, dar exista un risc din cauza PSD. Cand incep inscrierile

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat luni dimineata ca site-ul IMM Invest, care permite firmelor sa se inscrie pe lista celor care pot primi imprumuturi garantate de stat, functioneaza, dar exista o serie de riscuri din cauza PSD. continuă pe Adevărul

Citu anunta ca platforma IMM Invest va fi functionala la inceputul acestei saptamani

Ministrul de Finante, Florin Citu, spune ca platforma IMM Invest va fi functionala in primele zile ale acestei saptamani. O sa anunt maine ora exacta cand va incepe. Este in testari, este gata, afirma acesta.

Florin Citu: Noua forma a site-ului IMM INVEST o sa fie gata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca noua forma a site-ului IMM INVEST o.

Florin Citu: Ciolacu vrea Romania in criza. inscrierile in IMM Invest incep saptamana viitoare

Ministrul Finanantelor, Florin Citu, a lansat un contraatac dur impotriva presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, acuzandu-l ca vrea Romania in criza. Ministrul a anuntat ca IMM Invest va fi relansat saptamana viitoare.

Florin Citu anunta ca va fi modificat IMM Invest: Clientii vor putea sa cumuleze creditul pentru investitii cu linia de credit pentru capital de lucru. Sunt bancabile maxim 15.000 de IMM-uri

Programul IMM Invest va fi reluat in cateva zile si va veni cu noutatea prin care clientii pot sa cumuleze creditul pentru investitii cu linia de credit pentru capital de lucru, a declarat, joi seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Platforma IMM Invest, disponibila de la inceputul saptamanii. Florin Citu: Este gata, este testata

Platforma IMM Invest, ce va permite intreprinderilor mici si mijlocii din Romania sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau investitii, prin accesarea unor credite garantate de.

Cand reporneste programul de creditare IMM Invest

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avansat, duminica, data aproximativa la care ar urma sa fie relansat programul de creditare pentru firme IMM Invest, dar a precizat ca abia luni va face anuntul sigur.

OFICIAL. inscrierile pe IMM Invest incep marti, la ora 9.00

Inscrierile pe platforma IMM Invest se reiau incepand cu data de 28 aprilie 2020, ora 9:00, anunta in mod oficial Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

IMM Invest, o noua incercare. Seful FNGCIMM: inscrierea printre primii nu garanteaza ca veti fi primul si la banca

Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), sugereaza firmelor sa nu se inghesuie pe site pentru a se inscrie in programul IMM Invest, deoarece acest lucru nu le garanteaza ca vor fi si primii serviti la banca.

IMM Invest se lanseaza marti. Unele firme au deja creditele pre-aprobate de catre banci. Cristian Paun: Procesul e atat de complex, incat poti sa fii primul la Fond si ultimul la banca

Antreprenorii ar trebui sa se duca mai intai la banca pentru a vedea daca se incadreaza la un credit prin programul IMM Invest, iar apoi sa se inscrie pe site-ul dedicat, sustine Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Potrivit acestuia, unele firme au facut asta si au creditele pre-aprobate de catre banci, acum urmand sa se inscrie pe site-ul https:www. imminvest. ro. Totusi, spune el, sunt banci care inca nu si-au facut produsul intern.

IMM Invest. Firmele pot primi credite de la stat de zece milioane de lei

Intreprinderile mici si mijlocii vor putea primi, prin programul IMM Invest, credite de la stat de p.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )