Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dragnea: Guvernul sa ia masuri legat de lacomia bancara. Si pretul la gaze va creste fara motiv

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Guvernul sa ia masuri legat de lacomia bancara. Si pretul la gaze va creste fara motiv

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut duminica, premierului Viorica Dancila si coruptului Darius Valcov, ca impreuna cu ministrul Teodorovici sa ia masuri urgente de ponderare in cazul marilor companii, anuntand ca se intentioneaza cresteri la pretul gazelor, dar si ca stabilirea ROBOR este o joaca a marilor banci. continuă pe Adevărul

DRAGNEA: Guvernul sa ia masuri privitoare la lacomia bancara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, in cadrul sedintei Consiliului National al PSD, ca sistemul bancar nu sprijina economia din Romania.

Dragnea: Guvernul ar trebui sa ia masuri serioase in ceea ce priveste lacomia bancara si evolutia ROBOR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica,in cadrul sedintei Consiliului National al PSD, ca sistemul bancar nu sprijina economia din Romania, ca in tara noastra exista cele mai mari.

Dragnea relanseaza ideea impozitului pe cifra de afaceri si cere Guvernului masuri serioase n ceea ce priveste lacomia bancara si evolutia ROBOR

Liviu Dragnea a lansat, duminica, de la tribuna Consiliului National al PSD, o serie de atacuri in cascada la adresa multinationalelor, companiilor din energie, telefonie si a bancilor, vorbind, din nou, despre introducerea unui impozit pe cifra de afaceri.

Dragnea: Guvernul va aproba pana la sfarsitul anului trei proiecte majore

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca pana la finele anului Guvernul va aproba Fondul de investitii locale, Fondul de dezvoltare a sistemului balnear si schema de ajutor de stat pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )