Libnet.ro
UNICEF

22:01

Robor continua cresterile. Indicele s-a majorat la cel mai mare nivel din februarie 2014

Adevărul Adevărul,
Robor continua cresterile. Indicele s-a majorat la cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Indicele ROBOR a crescut IAR! Este la cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a ajuns la 3,34%. Nivelul atins miercuri este cel mai mare din 5 martie 2014, cand a fost.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza News. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, informeaza news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Cati bani ar fi primit concurentii de la Exatlon si cine a fost cel mai scump

Reality show-ul Exatlon a adus audiente uriase postului Kanal D si venituri bune concurentilor. in mod evident, faimosii au avut un avantaj in fata razboinicilor, iar cei care au rezistat cel mai mult in Republica Dominicana au fost cei mai castigati.

HOROSCOP. Barbatii din zodiac care au cel mai frumos caracter

Iata care sunt barbatii din zodiac cu cel mai frumos caracter. Balanta Barbatul Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si echilibrului. Este rafinat, un amestec interesant de.

E CONDAMNAREA momentului: 30 de ani de inchisoare pentru CEL MAI BOGAT om din tara

Eike Batista, fostul cel mai bogat om din Brazilia, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare in urma unor fapte de coruptie. El a fost acuzat ca i-a platit 16,6 milioane de dolari fostului guvernator din Rio de.

Leonardo da Vinci: El a fost cel mai creativ geniu din istorie. Ce secrete ne poate nvata?

Creativitatea sa, asemanatoare cu cea a altor mari inovatori, provenea din pozitionarea la intersectia stiintelor umaniste cu tehnologia. Leonardo a jupuit carnea de pe fetele cadavrelor, a desenat muschii care misca buzele si apoi a pictat cel mai memorabil zambet din istorie in Mona Lisa. A explorat matematica opticii, a demonstrat felul in care razele de lumina lovesc corneea si a creat iluzii prin schimbarea perspectivelor in Cina cea de Taina. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

Honor 10 GT este cel mai sprinten telefon Huawei

Honor 10 GT este cel mai recent smartphone al celor de la Huawei si unul care s-ar putea sa-ti surada, daca esti suficient de norocos incat sa pui mana pe el. Sub brandul independent Honor, Huawei a lansat o serie stufoasa de aparate in ultimii ani. Cele mai multe dintre ele au fost dedicate segmentelor [].

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )