Libnet.ro
UNICEF

07:46

ROBOR la trei luni a crescut la 3,07%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 ROBOR la trei luni a crescut la 3,07%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,07%, fata de 3,06%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a crescut la 3,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,08%, fata de 3,07%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,06%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,06%, fata de 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Dumnezeule, ce a putut face CATANGA, la trei luni de la infarct! Fanii sunt in stare de SOC. Nimeni nu se astepta la asta...

La trei luni de cand a fost la un pas de moarte din cauza unui infarct, Cornelia Catanga revine in forta pe scena, la evenimente private si in studioul de inregistrari. Pentru ca nu mai are casa, interpreta de.

Vasile Miriuta, demis de la echipa sa de club, dupa nici trei luni de antrenorat

Vasile Miriuta a preluat, in aceasta vara, formatia maghiara Kisvarda si, la nici trei luni de la parafarea intelegerii, a parasit clubul.

Lapte expirat de trei luni pentru elevii unei scoli din Bacau. Directia de Sanatate Publica face verificari

Sesizarea a fost facuta de parintele unui elev care a adus acasa laptele primit marti la scoala. in acest caz s-a autosesizat si Inspectoratul Scolar.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )