Libnet.ro
UNICEF

23:15

ROBOR la trei luni a crescut la 3,23%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a crescut la 3,23%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,09%, fata de 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,08% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

La inceputul anului, ROBOR la trei luni era 2,99%. La cat a ajuns acum

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a crescut marti la 3,09% pe an, de la 3,08%, valoare la care a stagnat de vineri, .

Indicele ROBOR la trei luni a stagnat astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

VIDEO Case amenintate de prabusirea unui drum pe malul Canalului Dunare-Marea Neagra. Autoritatile spun ca au gasit o solutie dupa trei luni

Desi pamantul s-a dus la vale, iar primaria le pune la dispozitie locuinte provizorii, oamenii refuza sa-si paraseasca locuintele. Mai bine de trei luni a durat ca autoritatile sa realizeze un plan concret de interventie.

Lionel Messi, suspendat trei luni si amendat de Conmebol dupa acuzatiile de coruptie facute la Copa America

Confederatia Sud-americana de Fotbal CONMEBOL) a anuntat, sambata, suspendarea lui Lionel Messi pentru trei luni si amendarea argentinianului cu 50. 000 de dolari, dupa ce a acuzat forul de coruptie in timpul Copa America 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )