Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR la trei luni a urcat. Dobanzile isi continua cresterea

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni a urcat. Dobanzile isi continua cresterea

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri, pe piata interbancara, la 3,14% pe an, dupa ce a stagnat joi la. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,09%, pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,09%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni a urcat la 3,14% pe an, dupa o zi de stagnare la 3,10% pe an

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri, pe piata interbancara, la 3,14% pe an, dupa ce a stagnat joi la 3,10% pe an, valoarea anuntata miercuri de Banca.

Indicele Robor la trei luni a stagnat. La cat a ramas

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,10%, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei. Robor la trei.

ROBOR la trei luni, in stagnare. La cat a ramas

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,09%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 3,14%

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a crescut vineri la nivelul de 3,14%, de la nivelul de 3,10% inregistrat joi, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,08%,

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )