Libnet.ro
UNICEF

17:15

ROBOR-ul la trei luni ar putea scadea spre finalul anului la 3,1%, dar, pe termen lung, trendul este de crestere, putnd ajunge la 3,5% - 3,6% anul viitor

Hotnews Hotnews,
 ROBOR-ul la trei luni ar putea scadea spre finalul anului la 3,1%, dar, pe termen lung, trendul este de crestere, putnd ajunge la 3,5% - 3,6% anul viitor

ROBOR-ul la trei luni ar putea scadea spre finalul anului la 3,1%, dar, pe termen lung, trendul este de crestere, putand ajunge la 3,5% - 3,6% anul viitor si spre 4% in 2020, sustine Csaba Balint, analist macroeconomic la OTP Bank Romania. ROBOR-ul a crescut foarte mult din mai multe motive: lichiditatea a disparut, conditiile externe s-au inrautatit, de aceea ne asteptam sa vedem pe termen scurt corectii. Putem sa vedem scaderi. Pentru decembrie, avand in vedere ca statul cheltuieste mai mult, s-ar putea ca ROBOR-ul la trei luni sa scada chiar si la 3,1%, a explicat Csaba Balint, la o conferinta de presa. continuă pe Hotnews

Inflatia ar putea cobor la 3.6% la finalul anului / Dobnda cheie ar putea ajunge la 2,75% la sfrsitul anului / Cresterea PIB poate atinge 4,0% n acest an, dar va ncetini n 2019 (raport OTP AM)

Dupa dezamagirea inregistrata in trimestrul I, se asteapta ca economia Romaniei sa isi revina mai tarziu in acest an, deoarece conditiile pietei fortei de munca ofera sprijin pentru consum; dar rezultatele stelare ale anului 2017 sunt greu de atins, se arata in Raportul macroeconomic lansat joi de OTP Asset Management. Argumentele bancherilor de investitii tin de conditiile economice externe care au devenit mai putin favorabile, de impactul masurilor de stimulare fiscala care se estompeaza, politica monetara care devine mai stricta, iar recolta excelenta a agriculturii de anul trecut este putin probabil sa se repete. Cresterea PIB-ului in Romania in anul 2018 poate atinge nivelul de 4% si este de asteptat sa incetineasca usor in anul 2019, mai spun autorii Raportului. Citeste aici Raportul integral al OTP Asset Management.

Ce se intampla cu ratele romanilor? Indicele Robor la trei luni a stagnat

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35%, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor.

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,36%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

Turnurile si bastioanele Brasovului raman inchise din cauza birocratiei. O hotarare de Guvern este asteptata de trei luni

Autoritatile locale asteapta de peste trei luni o hotarare de guvern care sa reglementeze situatia juridica a obiectivelor turistice care vor ajunge apoi in administrarea Primariei. Actul este inca in stadiul de obtinere de avize de la ministere si abia apoi va merge in Guvern la aprobare.

Preturile RCA si daunele platite n primele trei luni din 2018: Romnii au ncheiat aproape 140.000 de clauze de decontare directa, serviciu care permite ca reparatia sa fie platita de catre asiguratorul RCA al pagubitului

Romanii aleg tot mai mult decontarea directa in RCA, un serviciu introdus anul trecut, care presupune ca reparatia sa fie platita de catre asiguratorul RCA al pagubitului, care isi va recupera prejudiciul de la asiguratorul soferului vinovat, arata datele ASF. in primele trei luni din acest an, romanii au incheiat 93. 478 clauze de decontare directa, care au generat venituri de peste 6,4 milioane lei pentru asiguratori, rezultand ca asiguratii au avut de platit o prima medie anualizata de 84 de lei. in aceeasi perioada, asiguratorii RCA au platit 259 dosare de dauna aferente clauzei de decontare directa, in valoare totala de 1. 905 lei, rezultand o dauna medie platita de 4. 540 lei.

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,38%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,38%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor.

Rezultatele financiare - reperul investitorilor, pana la finalul anului

De la inceputul lui 2018, BET-TR afiseaza o rentabilitate de 9,9%, cu mult peste avansul indicelui BET, care a urcat cu 1,4% Rezultatele financiare pe care urmeaza sa le publice emitentii importanti listati la Bursa de Valori Bucuresti BVB), respectiv cele pentru primul semestru al lui 2018 si pentru cel de-al treilea trimestru, reprezinta reperul principal care va sta la baza deciziilor pe care le vor lua investitorii la BVB, in cea de-a doua parte a anului, sunt de parere brokerii activi in piata de capital consultati de Ziarul BURSA.

ROBOR la trei luni a stagnat

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat, astazi, la 3,35%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, astazi, la 3,35%, de la 3,36%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, astazi, la 3,35%, de la 3,36%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )