Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. ROBOR, o noua valoare record

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. ROBOR, o noua valoare record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca joi pe piata interbancara, ajungand la 3,39% pe an, de la 3,34% pe an. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,34%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a CRESCUT DIN NOU

Indicele ROBOR la trei luni si-a continuat ascensiunea si a ajuns, joi, la 3,39%. Aceasta este o veste proasta pentru romanii care au credite in lei cu dobanda variabila. Miercuri, indicele era la 3,34% ROBOR.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a atins un NOU RECORD

Indicele ROBOR isi continua cresterea alarmata si ajunge luni la un nivel de 3,24%, de la 3,15%, cat era vineri. Robor la trei luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzil.

Vesti bune pentru pensionari. Toate pensiile vor fi platite pana la data de 15 a fiecarei luni

Vesti bune pentru pensionari. De luna aceasta, pensiile sunt mai mari cu 10%, iar Guvernul a decis modificarea intervalului in care oamenii isi primesc banii. Astfel, plata pensiilor, distribuite de Posta.

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

ROBOR a atins un nou record. Cum ne afecteaza cresterea indicelui

Cresterea continua a indicelui ROBOR i-a daramat pur si simplu pe romanii care au credite in lei. Spaima oamenilor este alimentata si de prognozele economistilor care spun ca indicele va continua sa creasca.

Business report: nca o linie de metrou n Bucuresti; Pentru 90% dintre romni, salariul mediu din statisticile oficiale este un vis; Veste buna pentru romnii cu credite n lei

Nou record la inflatia industriala. Energia, cu 12% mai scumpa. Indicele preturilor productiei industriale IPPI) a urcat. Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in aprilie, cuprinse intre 20. 000 de lei si 17. 800 de lei in mana. Un colonel si noua chestori pensionati incaseaza.

TRAGEDIE in SHOWBIZ! Din pacate este vorba despre Mirabela Dauer! Vesti triste pentru FANI

Cantareata Mirabela Dauer a facut recent dezvaluiri dureroase despre unele relatii de prietenie care au luat sfarsit. Vedeta a marturisit ca a fost dezamagita de persoanele care i-au fost alaturi doar in .

Subventii de 2.250 de lei pentru angajatorii care ncadreaza persoane din grupuri vulnerabile

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, majorarea cuantumului subventiilor acordate angajatorilor care incadreaza in munca persoane care provin din grupuri vulnerabile. Subventiile au fost majorate de la 900 la 2. 250 de lei.

Proiect de OUG: Arbitrul telecom va putea aloca pna la 500 milioane de lei din excedentul din 2017 pentru proiecte care sa dezvolte comunicatiile electronice din Romnia

Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) va putea aloca cel mult 500 milioane de lei din excedentul bugetar al institutiei, disponibil la finalul anului 2017, pentru finantarea, in intregime sau partial, a unuia ori mai multor noi proiecte care ar putea contribui, direct sau indirect, la dezvoltarea comunicatiilor electronice in Romania, inclusiv la nivel local, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta publicat de Ministerul Comunicatiilor. Sorin Grindeanu, presedintele acestei autoritati, a declarat in luna mai din acest an ca nu-si doreste ca din acesti bani sa se faca centura la Braila, ci sa fie intorsi in industrie, in proiecte care sa creasca accesibilitatea si calitatea serviciilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )