Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci. Ce alte masuri a mai prezentat azi Teodorovici

Adevărul Adevărul,
VIDEO Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci. Ce alte masuri a mai prezentat azi Teodorovici

Ministrul Finantelor a prezentat astazi mai multe masuri fiscale-bugetare, unele dintre ele deja anuntate de liderul PSD Liviu Dragnea. Printre acestea se numara taxa pe lacomie, care va fi impusa bancilor, respectiv taxarea acestora in functie de ROBOR. continuă pe Adevărul

LIVETEXT/VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci / Teodorovici prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019 DOCUMENT

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019. Potrivit documentului elaborat de finante, Guvernul va introduce taxa pe lacomie care vizeaza bancile.

VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci, plafoneaza pretul la gaze si scade comisionul administratorilor de pensii private / Lista masurilor anuntate de Teodorovici

Introducerea unei taxe pe lacomie, plafonarea pretului la gaze pentru trei ani si scaderea comisionului in cazul administratorilor fondurilor de pensii private sunt cateva dintre masurile prezentate, marti seara, de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Acestea se vor regasi intr-o ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern la finalul acestui an.

VIDEO DOCUMENT Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci, plafoneaza pretul la gaze si scade comisionul administratorilor de pensii private / Lista masurilor anuntate de Teodorovici

Introducerea unie taxe pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si scaderea comisionului in cazul administratorilor de pensii private sunt cateva dintre masurile prezentate, martoi seara, de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Acestea se vor regasi intr-o ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern la finalul acestui an.

VIDEO/DOCUMENT Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci, plafoneaza pretul la gaze si scade comisionul administratorilor de pensii private / Lista masurilor anuntate de Teodorovici

Introducerea unei taxe pe lacomie, plafonarea pretului la gaze pentru trei ani si scaderea comisionului in cazul administratorilor fondurilor de pensii private sunt cateva dintre masurile prezentate, marti seara, de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Acestea se vor regasi intr-o ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern la finalul acestui an.

Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci! Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a explicat marti, la Guvern, ca Executivul va introduce de la 1 ianuarie 2019 o taxa pe lacomiepentru banci. Potrivit proiectului de Ordonanta prezentat.

Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci

Guvernul a anuntat in aceasta seara ca va introduce, de la 1 ianuarie 2019, o taxa pe lacomie pe activele bancilor, acestea urmand sa fie taxate diferentiat, in functie de nivelul Robor la 3 si la 6 luni si spera sa obtina suplimentar 3,6 miliarde de lei anul viitor.

Ministrul DISCOTECA Teodorovici anunta introducerea TAXEI PE LACOMIE pentru banci (VIDEO)

Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta privind introducerea unor masuri fiscal-bugetare si in domeniul investitiilor publice. Anuntul a fost facut de ministrul de Finante, Eugen discoteca.

DOCUMENT Principalele 11 modificari din Ordonanta de Urgenta anuntata de Teodorovici: de la taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si Pilonul II de pensii, la jocuri de noroc si orele suplimentare ale bugetarilor

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat, in consultare publica, proiectul de Ordonanta de Urgenta care introduce mai multe masuri ce urmeaza a fi aplicate de anul viitor. O parte dintre cestea au fost anuntate de Eugen Teodorovici intr-o declaratie publica. VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci, plafoneaza pretul la gaze si scade comisionul administratorilor de pensii private .

VIDEO Statul impune tarif pe energie

Modificarile fiscal-bugetare prezentate marti de ministrul Finantelor au vizat si companile din energie, in special cele din domeniul gazelor naturaler, ministrul afirmand ca va impune o limitare a tarifului.

Cinci sfaturi pentru banci pentru 2019. Cum sa aiba bancherii o buna relatie cu un client pe care nu l cunoaste aproape deloc?

De la 2%, cat era la inceputul acestui an, ROBOR la 3 luni a urcat la peste 3%, crescand corespunzator si ratele pe care romanii imprumutati in lei le achita bancilor. Pentru cei care au luat un credit in valuta, cursul euro a crescut de la 4. 64 la 4. 65 lei/euro. La o rata medie de 300 de euro, valoarea ratei a crescut cu circa 3 lei. Asta a simtit un client bancar in 2018. Pe client nu-l intereseaza eforturile bancii de a fi profitabila, taierile ei de costuri, eforturile in directia restructurarii samd. Si e normal, pentru ca nu e treaba lui. Treaba lui e ca banca sa ii ofere servicii de calitate. Daca poate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )