Libnet.ro
UNICEF

22:00

Euromoney: O noua taxa bancara n Romnia - inechitabila, gresita, pur si simplu proasta

Hotnews Hotnews,
 Euromoney: O noua taxa bancara n Romnia - inechitabila, gresita, pur si simplu proasta

In ultimul deceniu, impozitele bancare s-au raspandit treptat in economiile emergente din Europa, scrie publicatia Euromoney. Ungaria a deschis drumul in 2010, cand guvernul Fidesz al lui Viktor Orban a aplicat o taxa pe activele sectorului. Slovacia a urmat exemplul Ungariei doi ani mai tarziu, iar Polonia in 2016. Indiferent daca aceste taxe erau un raspuns rezonabil la abaterile industriei bancare sau erau doar un mod de a obtine venituri bugetare, un lucru este clar: o asemenea taxa ca cea din Romania este cea mai inechitabila si cea mai gresit conceputa dintre toate celelalte taxe similare. continuă pe Hotnews

Euromoney: O noua taxa bancara n Romnia- inechitabila, gresita, pur si simplu proasta

In ultimul deceniu, impozitele bancare s-au raspandit treptat in economiile emergente din Europa, scrie publicatia Euromoney. Ungaria a deschis drumul in 2010, cand guvernul Fidesz al lui Viktor Orban a aplicat o taxa pe activele sectorului. Slovacia a urmat exemplul Ungariei doi ani mai tarziu, iar Polonia in 2016. Indiferent daca aceste taxe erau un raspuns rezonabil la abaterile industriei bancare sau erau doar un mod de a obtine venituri bugetare, un lucru este clar: o asemenea taxa ca cea din Romania este cea mai inechitabila si cea mai gresit conceputa dintre toate celelalte taxe similare.

Euromoney: Noua taxa bancara din Romania este inechitabila, gresita si pur si simplu tampita

Noua taxa bancara introdusa Romania este inechitabila, gresita si pur si simplu tampita, iar ea risca sa deterioreze recuperarea economica, scrie publicatia Euromoney, despre asa-zisa taxa pe lacomie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )