Libnet.ro
UNICEF

22:00

Banca Mondiala: Exista doua Romnii - una integrata n UE, cealalta saraca si izolata / Politica fiscala este foarte prociclica

Hotnews Hotnews,
 Banca Mondiala: Exista doua Romnii - una integrata n UE, cealalta saraca si izolata / Politica fiscala este foarte prociclica

Aveti doua Romanii: una dinamica, urbana si bine integrata in Uniunea Europeana UE), dar daca iesiti din Bucuresti si mergeti in zonele rurale, veti intalni Cealalta Romanie - saraca si izolata, unde trei sferturi dintre locuitori traiesc sub pragul de saracie, a spus miercuri Donato De Rosa, economist-sef al Bancii Mondiale, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti cu ocazia lansarii Diagnosticului Sistematic de Tara. Reportul integral pe Romania poate fi citit aici. continuă pe Hotnews

Banca Mondiala, DIAGNOSTIC sumbru: Exista doua Romanii: una integrata in UE, cealalta saraca si izolata

Semnale ingrijoratoare vin dinspre specialistii de la Banca Mondiala! Potrivit lui Donato De Rosa, economist-sef al Bancii Mondiale, exista doua Romanii: una dinamica, urbana si bine integrata in Uniunea Eu.

Banca Mondiala este gata sa acorde Romaniei o noua linie de finantare de 400 de milioane de euro

Banca Mondiala a anuntat miercuri ca este gata sa acorde Romaniei o linie de finantare de 400 de milioane de euro, suma care ar urma sa fie folosita in cazul unor dezastre naturale.

Banca Mondiala a imbunatatit estimarea de crestere a economiei Romaniei din acest an cu 0,6 puncte, la 5,1%

Banca Mondiala a imbunatatit estimarile de crestere a economiei Romaniei pentru 2018 si urmatorii doi ani, iar pentru acest an anticipeaza un avans de 5,1%, cu 0,6 puncte procentuale peste ritmul prognozat in ianuarie, institutia financiara avertizand in schimb ca presiunile inflationiste sunt in urcare, potrivit editiei din luna iunie a raportului Global Economic Prospects, publicat marti.

Banca Mondiala lanseaza studiul Rethinking Lagging Regions

Banca Mondiala lanseaza, astazi, cel mai recent studiu al sau, intitulat Rethinking Lagging Regions, care analizeaza implicatiile disparitatilor regionale in Europa si Romania.

Scandalul privind Pilonul II de pensii continua. Ce spune Banca Mondiala

Pilonul II de pensii din Romania merge bine si nu exista niciun motiv pentru reformarea acestuia, a declarat, miercuri, Tatiana Proskuryakova, manager de tara pentru Romania si Ungaria al Bancii Mondiale,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )