Libnet.ro
UNICEF

21:30

Doar 3% din romnii care detin creante active cesionate se afla n strainatate (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Doar 3% din romnii care detin creante active cesionate se afla n strainatate (studiu)

Doar 3% din cetatenii romani care detin creante active cesionate se afla in strainatate, arata un studiu al Debt Collection Agency DCA). Dintre acestia, 56% sunt barbati, iar mai bine de jumatate 51%) au varsta intre 31 si 50 de ani. Un procent important de datornici aflati in strainatate, de 23%, au varsta intre 51 si 65 de ani, fiind urmati de cei intre 18 si 30 de ani 16%). Restul de 10% au peste 65 de ani, mai arat[ datele studiului. continuă pe Hotnews

Soferita drogata din Targoviste, care a omorat un pieton ce traversa regulamentar, a fost lasata in libertate

Soferita drogata din Targoviste, care a omorat un pieton ce traversa regulamentar, a fost lasata in libertate. Instanta a decis ca tanara de 20 de ani sa fie pusa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Pescari din Marea Britanie, furiosi pe romnii care pescuiesc ilegal si se lauda pe Facebook cu crapii furati - The Sun

Un grup de romani fura crapi din iazuri pescuind ilegal in Marea Britanie si se lauda cu pestii in postari pe Facebook, au afirmat pescari britanici furiosi, relateaza The Sun, citat de Agerpres.

Pirateria din transportul de persoane. Cum si risca viata romnii care pleaca la munca n Vest

Mii de romani pleaca in occident, la munca sau la rude, folosind curse ocazionale facute la mica intelegere de soferi neautorizati, care nu au masini verificate.

Statiunea din Romania care face furori printre turisti: E mai frumos ca-n Croatia

Desi multi ani a fost pereceputa drept o statiune pentru pensionari, Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresion.

nchisoare pe viata pentru o tnara din Londra care voia sa comita un atentat

O femeie de 22 de ani a fost condamnata vineri, la Londra, la inchisoare pe viata pentru planificarea unui atentat la British Museum, un proiect in care au fost implicate de asemenea mama sa si sora mai mica, transmiteAgerpres, care citeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )