Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase indicatori care ne arata ca romnii sunt tot mai pesimisti. Si pe persoana fizica, si pe juridica

Hotnews Hotnews,
 Sase indicatori care ne arata ca romnii sunt tot mai pesimisti. Si pe persoana fizica, si pe juridica

Consumatorii romani au inceput din aceasta iarna sa stranga cureaua, potrivit celor mai recente date furnizate de Statistica si de BNR. Comertul cu amanuntul e in decelerare, inmatricularile de autoturisme sunt in scadere, increderea consumatorilor la fel, iar creditul de consum in lei si-a redus si el turatia. Nemaivorbind de faptul ca banii dati de oameni pe plata cheltuielilor cu locuinta au crescut cu 14%, iar pe persoana juridica ingrijorarile si incertitudinile sunt la pragul de alarma. De unde optimism?. continuă pe Hotnews

Vrei sa muncesti in afara tarii? Vezi care sunt cele mai bune orase pentru expati

Intr-o lume din ce in ce mai interconectata si avansata tehnologic, locurile de munca si oportunitatile de cariera sunt extrem de variate, scrie Goabroad. com. Tot mai multe companii isi dau seama de avantajele oferite de munca la distanta, iar.

HOROSCOP. Care sunt cele mai puternice zodii. Pot depasi mai usor ca altii momentele grele

Exista cativa nativi care reusesc mai usor ca altii sa treaca peste obstacole datorita firii lor tari. Acestea sunt cele mai puternice zodii: Capricorn Chiar daca la prima vedere nu ar parea, nativii.

intalnirile cu zimbrii, tot mai dese in padurile din Carpati. Cum reactioneaza atunci cand sunt filmati VIDEO

In padurile din imprejurimile orasului Targu Neamt, intalnirile oamenilor cu turmele de zimbri liberi sau cu exemplare solitare sunt tot mai frecvente.

Eurostat: Copiii din Romnia sunt cei mai sanatosi din Europa / Peste 99% dintre copiii sub 16 ani au stare de sanatate buna sau foarte buna

Copiii din Romania erau, in 2017, cei mai sanatosi din Europa, potrivit Eurostat, procentul celor care nu sunt bolnavi depasind 99% la toate categoriile de varste.

Eurostat: Copiii din Romania sunt cei mai sanatosi din Europa

Peste 95% dintre copiii cu varsta sub 16 ani din Uniunea Europeana prezentau la nivelul anului 2017 o stare de sanatate buna sau foarte buna si mai putin de 5% se confruntau cu limitari ale activitatii pe.

Horoscop. Acestea sunt cele mai sensibile zodii

Chiar daca reusesc destul de bine sa-si tina emotiile sub control, unele zodii sunt atat de sensbile incat trebuie sa avem grija cum ne comportam cu ele ca sa nu le ranim. Pesti Nativul din.

Digi 24: Capitala mondiala a gemenilor, locul n care fratii identici sunt fie venerati drept fiinte supranaturale, fie ucisi barbar la nastere

Numarul neobisnuit de mare de gemeni in aceasta comunitate a alimentat, de-a lungul timpului, si mai multe superstitii despre acestia.

HOROSCOP. Zodiile pe care trecutul le-a facut mai puternice. Vezi daca te afli printre ele

Trecutul contine lectii de viata, pentru ca orice om care apare in viata noastra vine cu scopul de a ne invata ceva, indiferent daca acesta pleaca sau ramane la un moment dat. Taur Femeile Taur au.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )