Libnet.ro
UNICEF

11:16

Siegfried Muresan: Romnii din Marea Britanie si vor pastra drepturile dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Siegfried Muresan: Romnii din Marea Britanie si vor pastra drepturile dupa Brexit

Drepturile romanilor rezidenti in Marea Britanie la momentul Brexitului vor fi pastrate, aceasta pozitie fiind acceptata politic de ambele parti, sustine europarlamentarul Siegfried Muresan. continuă pe Hotnews

BMW ar putea inchide uzinele din Marea Britanie

Grupul auto german BMW va fi nevoit sa inchida uzinele sale din Marea Britanie, unde sunt produse automobilele Mini si Rolls-Royce, daca va ajunge in situatia in care nu va putea importa rapid componente din Europa continentala dupa ce Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana, a declarat astazi pentru Financial Times unul din directorii BMW.

Un roman si-ar fi vandut propria iubita unor proxeneti din Marea Britanie

Un roman care se afla in inchisoare, in Spania, in urma unei condamnari pentru trafic de persoane, este in vizorul anchetatorilor din Marea Britanie dupa si-ar fi vandut iubita unor proxeneti din.

Si-a pierdut pisica in 2008. Ce a aflat acum barbatul din Marea Britanie

Un motan care a disparut in urma cu zece ani a fost gasit si returnat proprietarului sau din Marea Britanie. Harry, motanul alb cu portocaliu al lui Mark Salisbury, disparuse in 2008. Motanul ajunsese la fi.

BREXIT: Decizie cruciala pentru ROMANII din MAREA BRITANIE! TOTUL se va intampla incepand cu aceasta data...

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata marti dupa mai multe luni de dezbateri in parlamentul britanic. Adoptat saptamana trecuta de parlamentul britanic, textul,.

Discutii cruciale pentru romanii din Marea Britanie

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Natalia Intotero, a avut luni intalniri cu oficialitati guvernamentale britanice, dar si cu reprezentanti ai autoritatilor locale, in cadrul vizitei efectuate in.

Noul model Dacia Duster a fost lansat in Marea Britanie: Acesta este mai ieftin decat cel de pe piata din Romania

Producatorul auto Dacia a lansat in Marea Britanie noul model din generatia Duster. Acesta va avea volan pe partea dreapta, iar lansarea vine la sase luni dupa ce a fost lansata versiunea cu volan pe.

Accident in Marea Britanie intre un autobuz si un camion. Sunt peste 20 de victime - VIDEO

Doi oameni au decedat in urma unui accident care a avut loc marti in comitatul Cambridgeshire din estul Marii Britanii, in urma ciocnirii dintre un autobuz si un camion, a precizat politia britanica, informeaza.

Prognoza meteo: Ultima saptamna din iunie va fi racoroasa, n primele zile din iulie temperaturile vor depasi 30 de grade

Meteorologii prognozeaza pentru ultima saptamana a lunii iunie o vreme in general racoroasa, caracterizata si prin precipitatii mai insemnate cantitativ la nivel national, in timp ce primele zile din luna iulie vor aduce o incalzire, cu valori termice ce vor depasi 30 - 31 de grade Celsius, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicate luni si valabile pentru perioada 25 iunie - 8 iulie, transmiteAgerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )