Libnet.ro
UNICEF

22:45

Teodorovici anunta o tombola pentru romnii care cumpara titluri de stat. Care va fi valoarea premiilor

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici anunta o tombola pentru romnii care cumpara titluri de stat. Care va fi valoarea premiilor

De luni se pot achizitiona titluri de stat prin programul Tezaur, urmand a fi a treia astfel de emisiune, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Aceasta va avea scadenta la 2 ani si o dobanda de 4,5%. UPDATE Statul va organiza o tombola, iar castigarii vor primi cate 5. 000 de lei pana la finalul anului. continuă pe Hotnews

Teodorovici anunta o tombola pentu romnii care cumpara titluri de stat. Care va fi valoarea premiilor

De luni se pot achizitiona titluri de stat prin programul Tezaur, urmand a fi a treia astfel de emisiune, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Aceasta va avea scadenta la 2 ani si o dobanda de 4,5%. UPDATE Statul va organiza o tombola, iar castigarii vor primi cate 5. 000 de lei pana la finalul anului.

Teodorovici anunta o noua emisiune de titluri de stat pentru populatie. Scadenta va fi la 2 ani cu o dobnda de 4,5%. Va fi organizata si o tombola

De luni se pot achizitiona titluri de stat prin programul Tezaur, urmand a fi a treia astfel de emisiune, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Aceasta va avea scadenta la 2 ani si o dobanda de 4,5%.

Guvernul a ramas fara bani. Teodorovici anunta ca salariul minim nu mai creste de la 1 decembrie

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat ca salariul minim nu va mai creste de la 1 decembrie anul acesta, ci de la 1 ianuarie 2019. intrebat daca ramane de la 1 ianuarie majorarea salariului.

Tanara atacata in scara unui bloc din Alba Iulia, mesaj pentru cel care a agresat-o: Un om normal nu ar putea sa faca asa ceva. Sper sa primeasca pedeapsa pe care o merita

Tanara din Alba Iulia, atacata cu salbaticie intr-o scara de bloc, a marturisit ca nu isi aduce aminte nimic din timpul incidentului si a povestit ce a simtit in momentul in care a vazut imaginile.

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca sunt in curs de organizare actiuni de protest, cu blocaje in mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2795 seconds )