Libnet.ro
UNICEF

09:01

Teodorovici anunta o tombola pentu romnii care cumpara titluri de stat. Care va fi valoarea premiilor

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici anunta o tombola pentu romnii care cumpara titluri de stat. Care va fi valoarea premiilor

De luni se pot achizitiona titluri de stat prin programul Tezaur, urmand a fi a treia astfel de emisiune, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Aceasta va avea scadenta la 2 ani si o dobanda de 4,5%. UPDATE Statul va organiza o tombola, iar castigarii vor primi cate 5. 000 de lei pana la finalul anului. continuă pe Hotnews

Teodorovici anunta o tombola pentru romnii care cumpara titluri de stat. Care va fi valoarea premiilor

De luni se pot achizitiona titluri de stat prin programul Tezaur, urmand a fi a treia astfel de emisiune, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Aceasta va avea scadenta la 2 ani si o dobanda de 4,5%. UPDATE Statul va organiza o tombola, iar castigarii vor primi cate 5. 000 de lei pana la finalul anului.

Teodorovici anunta o noua emisiune de titluri de stat pentru populatie. Scadenta va fi la 2 ani cu o dobnda de 4,5%. Va fi organizata si o tombola

De luni se pot achizitiona titluri de stat prin programul Tezaur, urmand a fi a treia astfel de emisiune, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Aceasta va avea scadenta la 2 ani si o dobanda de 4,5%.

Guvernul a ramas fara bani. Teodorovici anunta ca salariul minim nu mai creste de la 1 decembrie

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat ca salariul minim nu va mai creste de la 1 decembrie anul acesta, ci de la 1 ianuarie 2019. intrebat daca ramane de la 1 ianuarie majorarea salariului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )