Libnet.ro
UNICEF

14:15

Unul din patru medici romni a plecat sa lucreze n strainatate/Cnd sunt ntrebati de ce nu doresc sa se ntoarca, romnii plecati invoca mediul politic si lipsa meritocratiei (studiu Banca Mondiala)

Hotnews Hotnews,
 Unul din patru medici romni a plecat sa lucreze n strainatate/Cnd sunt ntrebati de ce nu doresc sa se ntoarca, romnii plecati invoca mediul politic si lipsa meritocratiei (studiu Banca Mondiala)

Case recent construite, dar goale. Nu exista o imagine mai buna a efectelor emigratiei romanesti, pe care Banca Mondiala le-a analizat intr-un raport proaspat publicat, scrie economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa. Daca va intrebati cine detine aceste case- fantoma, trebuie doar sa va uitati la numarul mare de romani care traiesc si muncesc peste hotare - intre 3 si 5 milioane, potrivit unor estimari sau 3,6 milioane, potrivit ONU 2017). Dintre acestea, 2,7 milioane de persoane sunt in varsta de munca, ei reprezentand echivalentul a 20,6% din populatia in varsta activa a Romaniei!, mai spune De Rosa. continuă pe Hotnews

Unul din patru medici romni a plecat sa lucreze n strainatate / Cnd sunt ntrebati de ce nu doresc sa se ntoarca, romnii plecati invoca mediul politic si lipsa meritocratiei (studiu Banca Mondiala)

Case recent construite, dar goale. Nu exista o imagine mai buna a efectelor emigratiei romanesti, pe care Banca Mondiala le-a analizat intr-un raport proaspat publicat, scrie economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa. Daca va intrebati cine detine aceste case-fantoma, trebuie doar sa va uitati la numarul mare de romani care traiesc si muncesc peste hotare - intre 3 si 5 milioane, potrivit unor estimari sau 3,6 milioane, potrivit ONU 2017). Dintre acestea, 2,7 milioane de persoane sunt in varsta de munca, ei reprezentand echivalentul a 20,6% din populatia in varsta activa a Romaniei!, mai spune De Rosa.

Unul din patru medici romani a plecat sa lucreze in strainatate: Nu dorim sa ne intoarcem din cauza mediului politic Ce arata ultimul studiu al Bancii Mondiale

Date alarmante ale Bancii Mondiale arata ca unul din patru medici romani a plecat sa lucreze in strainatate. Economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa, spune ca.

Procesul Colectiv ar putea fi reluat, dupa ce unul din judecatori a depus cerere de pensionare

Mihail Valeriu Terceanu, judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care se ocupa de dosarul Colectiv, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din functie prin pensionare. O astfel de masura ar presupune reluarea judecatii in dosarul.

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )