Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ajutorul de stat de 36 de milioane de euro catre Tarom a fost aprobat de Comisia Europeana

Hotnews Hotnews,
 Ajutorul de stat de 36 de milioane de euro catre Tarom a fost aprobat de Comisia Europeana

Comisia Europeana a aprobat planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane EUR aproximativ 176 de milioane RON) companiei aeriene de stat TAROM. Comisia anunta si ca Romania s-a angajat sa asigure faptul ca, dupa sase luni, imprumutul va fi rambursat integral; in caz contrar TAROM va trebui sa prezinte un plan de lichidare sau sa efectueze o restructurare cuprinzatoare pentru a deveni viabila pe termen lung. continuă pe Hotnews

Ajutorul de stat de 36 de milioane de euro catre Tarom, APROBAT de Comisia Europeana

Comisia Europeana a aprobat, luni,planul Romaniei de a acorda un imprumut in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro companiei aeriene de stat TAROM. inprumutul este pentru o perioada de 6 luni, iar.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primii un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primi un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

Romania trebuie sa recupereze ajutorul de 570 milioane euro dat ilegat CFR Marfa

Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor de stat, arata o decizia a Comisiei Europene. Specialistii internationali considera ilegal ajutorul dat de.

Noua lovitura pentru CFR Marfa: Romania obligata de CE sa recupereze un ajutor de stat de 570 milioane de euro

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane de euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate.

Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor ilegal de stat, arata o decizia a CE

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate. Romania trebuie acum sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul ilegal si dobanzile aferente. Vicepresedintele CE Margrethe Vestager, spune ca unele masuri luate de statul roman au dat CFR Marfa un ajutor economic neloial in raport cu alti operatori.

Ludovic Orban spune ca CFR Marfa trebuie sa vanda active pentru a inapoia ajutorul de 570 de milioane de euro si da vina pe guvernul Ponta din 2013

CFR Marfa va trebui sa faca vanzari de active pentru a inapoia la buget cei 570 milioane de euro considerati de Comisia Europeana ajutor de stat ilegal, a declarat, luni, premierul interimar Ludovic Orban, citat de Mediafax. Aceasta decizie se datoreaza unui guvern care atunci cand a majorat capitalul, deci practic a acordat un ajutor de stat, nu a notificat catre Comisia Europeana si nu a acceptat acordul Comisiei pentru realizarea acestui ajutor de stat, a spus Orban.

COMISIA EUROPEANA: Romania trebuie sa recupereze de la CFR Marfa 570 milioane euro reprezentand ajutor incompatibil

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane de euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate, iar Romania trebuie acum sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul ilegal si dobanzile aferente.

PRIMA COMPANIE MEDICALA DE LA NOI CARE DEPASESTE PRAGUL DE 200 MILIOANE EURO MedLife a incheiat 2019 cu o crestere de 24,5% a cifrei de afaceri pro-forma

Reteaua medicala si-a anuntat, recent, intentia sa dezvolte cel mai mare proiect medical din Romania, MedLife Park MedLife a incheiat anul trecut cu o crestere de 24,5% a cifrei de afaceri pro-forma, fiind prima companie medicala din Romania care depaseste pragul de 200 de milioane de euro, a anuntat, vineri, aceasta. Cifra de afaceri pro-forma, consolidata la nivel de grup, inregistrata de MedLife in 2019, a fost 989 milioane lei 208,5 milioane de euro).

120 milioane Euro pentru startup-uri europene, de la un investitor in Delivery Hero

Startup-urile europene vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii de 120 de miliaoane de euro, lansat, luni, de firma germana de venture capital Target Global, unul dintre investitorii in compania de livrari Delivery Hero, prezenta in Romania prin Foodpanda.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )