Libnet.ro
UNICEF

16:00

Comisia Europeana: Tarom poate primi ajutorul de salvare

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Tarom poate primi ajutorul de salvare

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane EUR aproximativ 176 de milioane RON) companiei aeriene de stat TAROM. continuă pe Adevărul

Ajutor pentru salvare aprobat de Comisia Europeana pentru Tarom

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romani.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primi un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

Ajutorul de stat de 36 de milioane de euro catre Tarom a fost aprobat de Comisia Europeana

Comisia Europeana a aprobat planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane EUR aproximativ 176 de milioane RON) companiei aeriene de stat TAROM. Comisia anunta si ca Romania s-a angajat sa asigure faptul ca, dupa sase luni, imprumutul va fi rambursat integral; in caz contrar TAROM va trebui sa prezinte un plan de lichidare sau sa efectueze o restructurare cuprinzatoare pentru a deveni viabila pe termen lung.

Complexul Energetic Oltenia va primi 251 milioane de euro. Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat

Comisia Europeana a aprobat planurile Romaniei de a acorda un imprumut temporar de 251 milioane de euro producatorului roman de energie electrica pe baza de lignit, Complexul Energetic Oltenia CE Oltenia), care se confrunta in prezent cu dificultati financiare.

Comisia Europeana a aprobat suma de 251 de milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planurile Romaniei de a acorda un imprumut temporar de 251 milioane de euro producatorului roman de energie electrica pe baza de lignit, Complexul Energetic Oltenia CE Oltenia), aflat in proprietatea statului, care se confrunta in prezent cu dificultati financiare, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei.

Comisia Europeana: Romacentnia trebuie sa recupereze 570 de milioane de euro de la CFR Marfa, pentru ca ajutorul de stat dat an 2013 pentru salvarea companiei este ilegal

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil an valoare de cel pue155;in 570 de milioane de euro din partea Romacentniei, prin anularea datoriilor e153;i prin neancasarea unor datorii.

COMISIA EUROPEANA: Romania trebuie sa recupereze de la CFR Marfa 570 milioane euro reprezentand ajutor incompatibil

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane de euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate, iar Romania trebuie acum sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul ilegal si dobanzile aferente.

Comisia Europeana autorizeaza un imprumut pentru CE Oltenia

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele Uniunii Europene privind ajutoarele de stat,.

Comisia Europeana aloca 232 milioane de euro suplimentar pentru eforturile de combatere a coronavirusului

Comisia Europeana aloca un nou pachet de ajutoare in valoare de 232 milioane de euro pentru a stimula pregatirea, preventia si izolarea virusului la nivel mondial. O parte dintre aceste fonduri vor fi alocate imediat diferitelor sectoare, iar restul in urmatoarele luni, a anuntat astazi Comisia Europeana.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana anunta un ajutor de 232 milioane de euro pentru eforturile globale de combatere a epidemiei

Comisia Europeana a anuntat, luni, un nou pachet de ajutoare in valoare de 232 milioane de europentru a stimula pregatirea, preventia si izolarea coronavirusuluila nivel mondial. Banii vor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )