Libnet.ro
UNICEF

22:30

BVB Deprecieri pentru indici, in ton cu pietele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Deprecieri pentru indici, in ton cu pietele europene

Circa 63% din rulaj, dat de tranzactiile cu actiunile bancare Sesiune negativa pentru Bursa de Valori Bucuresti BVB) in sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, chiar in ziua in care agentia de rating londoneza FTSE Russell a confirmat reclasificarea tarii noastre ca piata emergenta secundara, in luna septembrie a acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unui rulaj sub media anului

Declin de numai 23% pentru TLV, dupa aparitia informatiei conform careia banca preconizeaza scaderea profitului cu 68%, in acest an Bursa de Valori Bucuresti BVB) a marcat un debut negativ al saptamanii de tranzactionare, toti indicii afisand scaderi la finalul sedintei de ieri.

BVB Cresteri pe linie pentru indici

Rulajul se mentine sub media anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in teritoriul pozitiv, cresterile fiind situate intre 1,24% pentru BET-NG, ce reflecta evolutia sectorului energetic si a utilitatilor, care s-a apreciat pana la 580,32 puncte si 2,24% in cazul BET-FI, al sectorului financiar, care a urcat la 39. 441,94 puncte.

BVB Scaderi pronuntate pentru indici, dupa prima ora de tranzactionare

Perspectiva lipsei dividendelor duce cotatia BRD in jos cu 7,5%, la 10,86 lei Toate cosurile de actiuni ale Bursei de Valori Bucuresti BVB) au deschis in scadere sedinta de astazi, dupa prima ora de tranzactionare indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece titluri de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, avand un declin de 2,4%, la 7. 442,5 puncte, in timp ce indicele compozit BET Plus, ce include cele mai tranzactionate 27 de actiuni de la bursa noastra, avea o depreciere de 2,34%, pana la 1. 114,68 puncte.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )