Libnet.ro
UNICEF

13:15

in regiunea centrala, cele mai mari salarii sunt la Sibiu si cele mai mici la Covasna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in regiunea centrala, cele mai mari salarii sunt la Sibiu si cele mai mici la Covasna

Sibienii continua sa fie cei mai bine platiti din Regiunea Centru, cu un castig salarial mediu brut, in martie, de 5. 335 de lei, la polul opus aflandu-se cei din judetul Covasna, cu 4. 007 lei, potrivit unui raport prezentat marti de Directia Regionala de Statistica DRS) Alba primit de Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

Adolescentii care beau cele mai mari cantitati de alcool din Europa - studiu

Tinerii danezi de 15 ani beau mai des si au cele mai mari probabilitati de a se imbata fata de tinerii din orice alta tara din Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Citu: PSD a crescut voit preturile trei ani la rand.Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din UE

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana si acuza PSD ca a crescut voit inflatia, in detrimentul populatiei.

Romanii au talent: cati oameni s-au uitat la finala de acasa si ce editie a adunat cele mai mari audiente din istoria show-ului FOTO

Finala de acasa a show-ului Romanii au talent a fost lider incontestabil de audienta vineri seara, 29 mai. Show-ul de la Pro TV scos cifre chiar peste editia de anul trecut, cand a fost live in studioul emisiunii, cu public in sala.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 40-50 de ani. Suprafata calamitata este de cel putin 1,1 milioane hectare. Cele mai afectate zone sunt Moldova si Dobrogea (VIDEO)

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 40-50 de ani. in acest context, ministrulAdrian.

Forbes: Cele mai sigure 20 de locuri pentru a calatori post-coronavirus. Sibiul, singurul oras din Romania aflat pe lista

Organizatia Europeana pentru cele mai bune destinatii EBD), care se incadreaza in Reteaua EDEN a Comisiei Europene, a intocmit o lista a celor mai sigure 20 de destinatii pentru calatorii si turism, dupa coronavirus. Pe lista preluata de Forbes, apar mai multe orase din Polonia, Croatia, Grecia, dar si municipiul Sibiu, singura destinatie din Romania.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bauturile

De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt: - Jagermeister cu muraturi - Rachiu de sfecla cu redbull in ziua de Florii, apa potabila este oprita! .

Cele mai amuzante bancuri despre casnicie. Supararea unei femei dupa noaptea nuntii

Bancurile despre casatorie care circula pe internet sunt printre cele mai amuzante. Va propunem o selectie de zece bancuri care ii au ca protagonisti pe sotii si sotiile lor, dar si soacre si copiii acestora.

Cele mai emotionante imagini de la protestele din America

Dupa ce George Floyd a fost ucis de un politist din Minneapolis pe data de 25 mai, America a fost cuprinsa de proteste. Unele pline de violenta, altele incarcate de emotie. Iata aici cateva dintre cele mai emotionante imagini de la protestele din America.

Andra si Catalin Maruta, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. De cati ani lucreaza in PRO TV si cati copii au impreuna

Cantareata Andra si prezentatorul TV Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai longevive si frumoase cupluri din showbizul romanesc, fiind casatoriti din anul 2008. Secretele unei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )