Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romania are multi angajati in industria auto, dar platiti prost. Salariile, la jumatate fata de Estonia

Adevărul Adevărul,
Romania are multi angajati in industria auto, dar platiti prost. Salariile, la jumatate fata de Estonia

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit datelor oferite de comparatorul salarial Paylab. continuă pe Adevărul

Topul salariilor din industria auto. Romania, una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati in domeniu

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit eJobs.

EJOBS: Salariul mediu net din industria auto nu depaseste pragul de 650 de euro

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit datelor oferite de comparatorul salarial Paylab.

Cat castiga un angajat in industria auto romaneasca?

Conform statistilor europene, Romania are aproximativ 200 de mii de angajati in industria auto, cel .

Industria auto, incotro? Salariile din acest sector sunt la jumatate fata cele din tarile care platesc bine

Salariul mediu net din industria auto din Romania este de 650 de euro, la jumatate fata de tara din regiune cu cele mai mari salarii, dar peste tari precum Bulgaria si Serbia.

Un investitor din industria auto cauta teren cu facilitati in Alba pentru o fabrica in valoare de sute de milioane de euro

Cateva orase din Alba, aflate in apropierea traseelor de autostrada si cale ferata, s-au aratat interesate sa gazduiasca o investitie importanta in domeniul automotive care ar avea nevoie de circa 2. 000 de angajati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2138 seconds )