Libnet.ro
UNICEF

21:47

Salariul mediu net a crescut cu 2% in noiembrie. Care sunt cel mai bine platite domenii in Romania

Antena3 Antena3,
Salariul mediu net a crescut cu 2% in noiembrie. Care sunt cel mai bine platite domenii in Romania

Castigul salarial mediu nominal brut a crescut, in luna noiembrie fata de octombrie, cu 2,1%, pana la valoarea de 5. 196 de lei, in timp ce salariul mediu net s-a majorat cu 2%, pana la 3. 179 lei, raportat la perioada de referinta, arata datele Institutului National de Statistica INS) publicate luni. continuă pe Antena3

SUA anunta ca nu vor pleca din Irak. Care sunt planurile lui Donald Trump

Statele Unite ale Americii nu vor parasi Irakul, desi a existat o cerere speciala efectuata de catre Bagdad. Donald Trump a facut cateva declaratii considerate controversate, pe marginea acestui subiect. Totul in conditiile in care America ar putea intra intr-un conflict si cu statul Iran. Asasinareageneralul iranian Qasem Soleimani a adus cu sine tensiuni politice .

Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt. Cine este victima si care sunt primele detalii

O femeie a fost ucisa de sot, la Spitalul Judetean de Urgente Neamt. Cine este victima si cum a actionat criminalul? Detalii despre familia din care proveneau cei doi si despre ce l-a facut pe inculpat sa actioneze in felul acesta. Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt O femeie a fost ucisa de .

INS: Salariul mediu a urmat la 3.179 de lei net, la finalul anului trecut. IT-ul ramane cel mai bine platit sector

Castigul salarial mediu nominal a crescut, in luna noiembrie fata de octombrie, cu cu 63 de lei 2%), pana la valoarea de 3. 179 de lei net, iar cele mai mari crestere au avut loc in sectorul activitatilor de editare si tiparire.

Castigul salarial mediu nominal net a crescut in noiembrie cu 2%

Castigul salarial mediu nominal brut a fost 5. 196 lei in luna noiembrie 2019, cu 106 lei +2,1%) mai.

VIDEO Nicusor Dan a prezentat un sondaj care arata ca e mult mai bine plasat decat Vlad Voiculescu in preferintele bucurestenilor. Care sunt cifrele

Nicusor Dan a prezentat, duminica, un sondaj pe care l-a comandat si platit el, care indica faptul ca in optiunea alegatorilor este mai sus ca procente, in postura de candidat independent sustinut de Alianta USR-PLUS, comparativ cu Vlad Voiculescu, propus de PLUS, transmite Mediafax. Sondajul poate fi consultat AICI.

Care sunt cele trei zodii care se imbogatesc in 2020

Banii nu vor fi o problema pentru persoanele nascute in aceste semne zodiacale, iar din acest punct de vedere se pot considera rasfatatii zodiacului. Iata cele trei zodii care se imbogatesc in 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )