Libnet.ro
UNICEF

01:05

Specialistii in resurse umane din Romania castiga cel mai putin din regiune

Adevărul Adevărul,
Specialistii in resurse umane din Romania castiga cel mai putin din regiune

Salariul mediu net pe care il castiga un specialist in resurse umane din Romania a ajuns la 676 de euro, potrivit datelor eJobs si ale comparatorului salarial Paylab, cu mult sub mediile de pe alte piete din regiune. continuă pe Adevărul

EJOBS: Cu un salariu de 676 de euro pe luna, specialistii in resurse umane castiga cel mai putin din regiune

Salariul mediu net pe care il castiga un specialist in resurse umane din Romania a ajuns la 676 de euro, potrivit datelor eJobs si ale comparatorului salarial Paylab, cu mult sub mediile de pe alte piete din regiune. Cele mai mari salarii sunt ale angajatilor din Estonia, care incaseaza, lunar, putin peste 1. 200 de euro. Urmeaza Slovenia, cu 1. 177 de euro pentru un specialist in resurse umane, Croatia 1. 087 de euro) si Cehia 1. 062 de euro), transmite un comunicat remis Redactiei noastre.

Topul salariilor din HR: Angajatii romani din resurse umane, cel mai prost platiti in regiune

Salariul mediu net pe care il castiga un specialist in resurse umane din Romania a ajuns la 676 de euro, potrivit datelor eJobs, cu mult sub mediile de pe alte piete din regiune. Cele mai mari salarii sunt ale angajatilor din Estonia, care incaseaza, lunar, putin peste 1. 200 de euro.

Libertatea: Un nou fals in lumea medicala - Seful Comisiei de Nefrologie din Romania a devenit medic primar printr-o derogare inventata direct in calculatorul Ministerului Sanatatii

Alexandru Checherita, seful Comisiei de Nefrologie din Romania, a devenit medic primar printr-o derogare inventata direct in calculatorul Ministerului Sanatatii, scrie Libertatea. in februarie 2016, Alexandru Checherita devenea profesor universitar la UMF Carol Davila, cu cel putin trei ani inainte sa fie legal posibil, iar astazi conduce Comisia de Nefrologie a Ministerului Sanatatii si pe cea a Colegiului Medicilor.

Alarmant. Pretul carnii de porc in Bulgaria e la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Pretul carnii de porc in Bulgaria a atins un nivel record. Este la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani. Autoritatile dau asigurari ca vor urmari cu atentie evolutiile. Fermierii spun ca majorarea.

Cel mai modern centru de radioterapie din tara va fi construit la Spitalul Universitar din Capitala

Municipiul Bucuresti va beneficia de cel mai modern centru de radioterapie din tara, dupa ce managerul Spitalului Universitar de Urgenta a semnat, astazi, contractul de constructie si dotare. Daca va fi deschis la termen, peste doi ani, centrul va oferi servicii medicale profund necesare bolnavilor cu afectiuni oncologice.

Cuprumin, cel mai bun pret din istoria companiei, la concentratul de cupru

CupruMin a obtinut cel mai bun pret pe tona de produs, in istoria companiei, la recent incheiata lic.

Burkina Faso, lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani: 37 de morti si 60 de raniti, dupa o ambuscada asupra unui convoi cu angajati ai unei companii miniere canadiene

Burkina Faso a fost lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani, in conditiile in care, miercuri, a avut loc o ambuscada asupra unui convoi, care transporta angajati ai unei companii miniere.

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei, pe linia Ploiesti Buzau. Au fost 66 de morti si un singur vinovat

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei a avut loc in anul 1917, la Ciurea. Majoritatea romanilor foloseau cu mult timp in urma expresia Acarul Paun atunci cand cineva este acuzat fara dovezi de un lucru si ramane tapul ispasitor. Cine a fost numit vinovat pentru decesul a 66 de persoane si ce legatura .

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni. in urcare sunt si celelalte valute

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7626 leieuro, in crestere cu 0,18% fata de valoarea atinsa marti. Acesta este cel mai ridicat nivel din 21.

Ce se strica cel mai des la centralele termice. Defectiuni, cauze si solutii. Cine poate face reparatia

Tot mai muti romani isi monteaza in locuinte centrale termice pe gaz, in conditiile in care sistemele de termoficare devin tot mai vechi, iar caloriferele nu se incalzesc cat ar trebui. Cei care isi achizitioneaza centrale termice trebuie sa stie ca acestea se pot defecta in cazul in care nu sunt intretinute cum trebuie. Iata .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )