Libnet.ro
UNICEF

19:47

Angajatii unei banci cer mai multe salarii compensatorii cand vor fi concediati

Adevărul Adevărul,
Angajatii unei banci cer mai multe salarii compensatorii cand vor fi concediati

Sute de angajati ai unei banci din Romania vor protesta maine, 15 martie, cerand majorarea numarului de salarii compensatorii pentru salariatii care urmeaza a fi disponibilizati, acordarea celui de al 13-lea salariu si acordarea bonusurilor pe anul 2018. continuă pe Adevărul

Vineri, angajatii First Bank vor picheta sediul bancii, cerand majorarea numarului de salarii compensatorii pentru cei care vor fi disponibilizati si acordarea bonusurilor pe anul trecut

Vineri, incepand cu ora 17,30, angajatii First Bank fosta Piraeus Bank) vor picheta sediul bancii, intr-o actiune coordonata de Sindicatul din cadrul First Bank. Revendicarile salariatilor tin de majorarea numarului de salarii compensatorii pentru salariatii care urmeaza a fi disponibilizati; acordarea celui de al 13-lea salariu si acordarea bonusurilor pe anul 2018. Reamintim ca Piraeus Bank a fost cumparata de americanii de la JC Flowers, care s-au trezit la scurt timp dupa achizitie cu OUG 114/2018, care le limita dramatic marja de manevra. Potrivit mai multor surse convergente din piata, reprezentantii cumparatorului au marturisit ca daca stiau ca Ordonanta 114 urma sa apara, nu se mai aruncau la achizitii bancare in Romania.

Facebook, interzis pentru angajatii unei primarii. Camerele video ii vaneaza pe puturosi

Primaria din Brezoaele, judetul Dambovita, a interzis accesul angajatilor la retelele de socializare. Cu ajutorul specialistului IT al institutiei, utilizarea Facebook a devenit imposibila de pe calculatoarele primariei, potrivit Stirile Pro TV. Primarul si consilierii considera ca masura a fost una benefica. Functionarii sunt mai preocupati de munca lor si nu mai pierd timpul pe [] .

VREMEA A LUAT-O RAZNA! Mai multe orase, LOVITE de un CICLON - Anunt de ULTIM MOMENT al meteorologilor (VIDEO)

Meteorologii au anuntat ca un ciclon-bomba va face ravagii in mai multe state din America. Miercuri seara, vantul a smuls acoperisuri, iar ninsorile au paralizat traficul si au provocat.

Ialomita, pe primul loc in tara cu cele mai multe focare de pesta stinse. Directorul DSV: Samsarii ar trebui putin opriti

Autoritatile santiar-veterinare din judetul Ialomita au reusit sa stinga cele mai multe focare de pesta porcina din tara. Directorul Directiei Sanitar-Veterinare, dr. Mihai Puia spune ca lucrurile sunt pe calea cea buna, insa acest lucru nu inseamna ca masurile se ridica, ci se suprapun cu unele din mediul silvatic, unde s-au inregistrat imbolnaviri la 153 de mistreti.

FOTO Jurnalul unui ofiter nazist, tinut secret de catre o loja masonica germana, dezvaluie mai multe locuri din Polonia in care sunt ascunse comori

Jurnalul de razboi al unui ofiter nazist in care se mentioneaza ca sute de camioane pline cu aur, obiecte de arta si ale lucruri de valoare sunt ascunse in mai multe parti din Polonia a fost dezvaluit recent, scrie publicatia poloneza The First News.

FOTO Secretele comorilor lui Hitler, dezvaluite de masoni: mai multe locuri din Polonia, ascunzatori pentru aur, opere de arta sau bijuterii

Jurnalul de razboi al unui ofiter nazist in care se mentioneaza ca sute de camioane pline cu aur, obiecte de arta si ale lucruri de valoare sunt ascunse in mai multe parti din Polonia a fost dezvaluit recent, scrie publicatia poloneza The First News.

Noi reguli in Uniunea Europeana: Toate masinile trebuie echipate cu tehnologii de salvare a vietii / Romania, printre statele cu cele mai multe decese din cauza accidentelor rutiere

Uniunea Europeana voteaza reguli noi care ar imbunatati siguranta rutiera si ar reduce numarul accidentelor. Normele cer existenta anumitor tehnologii de salvare a vietii omenesti in toate masinile noi. Elementele obligatorii de siguranta ar trebui, de asemenea, sa ajute soferii sa se obisnuiasca cu tehnologiile automate si sa extinda tranzitia catre masinile fara sofer, anunta Parlamentul European. Conform datelor Parlamentului European, in perioada 2001 - 2017 numarul de decese rutiere a scazut cu 57,5%. Tarile UE cu cele mai bune scoruri in domeniul sigurantei rutiere sunt Suedia, Marea Britanie si Olanda, iar cu cele mai slabe Romania, Bulgaria si Croatia.

Mai multe gaini dintr-o ferma din Franta s-au aliat pentru a omori o vulpe

Gaini din ferma unei scoli din nord-vestul Frantei s-ar fi aliat ca sa omoare un exemplar tanar de vulpe, potrivit BBC News.

Proiecte importante pentru Bucuresti. Gabriela Firea: Vom avea o sala polivalenta, vom construi pasajul Andronache si mai multe pasarele pietonale (VIDEO)

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, luni, introducerea pe ordinea suplimentara a sedintei CGMB a mai multor proiecte. Printre acestea, construirea unei noi sali polivalente. Vom avea o sala.

Facebook si Instagram, in pana in mai multe parti ale lumii: Confirmam ca pana nu a fost cauzata de un atac cibernetic

Compania Facebook a transmis, legat de problemele de accesare intampinate de utilizatori din diverse parti ale lumii, miercuri, ca nu a fost vorba despre un atac cibernetic. Cu toate acestea, nu au fost oferite prea multe detalii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )