Libnet.ro
UNICEF

07:30

BCR: Activitatea economica a incetinit in martie din cauza valului trei al pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR: Activitatea economica a incetinit in martie din cauza valului trei al pandemiei

Cheltuielile bugetare rigide reprezentate de salarii si asistenta sociala au ajuns la 96,3% din veniturile ciclice ale statului * BCR: BNR a permis leului sa se deprecieze mai puternic in conditiile in care EURRON a parasit intervalul anual de variatie de la 4,80-4,90 Activitatea economica a incetinit in luna martie si a ajuns la 88% din media unei luni normale pre-Covid-19, ca urmare a celui de-al treilea val al pandemiei, de la un nivel de 92% in februarie, arata analistii BCR intr-o nota de cercetare. Conform indicelui BCR cu frecventa ridicata, activitatea economica s-a situat la 83% in decembrie si 85% in ianuarie. continuă pe Ziarul Bursa

Celia a trecut printr-un cosmar din cauza covid-19. Vedeta si-a vazut moartea cu ochii in spital

Momente cumplite pentru Celia si familia ei. Vedeta a trait un adevarat cosmar din cauza complicatiilor care au aparut in urma infectarii cu noul coronavirus. intr-un moment de disperare, faimoasa artista le-a marturisit fanilor sai de pe retelele de socializare ca si-a vazut moartea cu ochii in spital. Ce au patit solista si mama ei .

VICTOR NEGRESCU, PSD: Din cauza rafuielilor politice, scolile risca sa ramana inchise

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu afirma, luni, ca, din cauza rafuielilor politice, scolile risca sa ramana inchise, referindu-se la contrele dintre MInisterul Sanatatii si Ministerul Educatiei pe tema testelor rapide.

Lucian Viziru o duce greu in Germania din cauza covid-19. De ce nu se va vaccina prea curand, de fapt

Lucian Viziru s-a mutat de aproape 7 ani in Germania, alaturi de sotia ei, Ema, si de fiul lui, Mihai. Acolo lucreaza ca antrenor de tenis, insa deocamdata lockdown-ul il tine pe loc. Acesta a vorbit despre viata in Germania, exprimandu-se si in ce priveste vaccinul anti-coronavirus. Lucian Viziru o duce greu in Germania din .

Nelu Ploiesteanu a murit din cauza Covid-19

Nelu Ploiesteanu, unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica lautareasca, a murit vineri dimineata, din cauza complicatiilor pe fondul Covid-19,.

Nelu Ploiesteanu a murit din cauza Covid-19

Cunoscutul cantaret Nelu Ploiesteanu a murit din cauza Covid-19, a anuntat vineri dimineata pagina de Facebook a serviciului SMURD.

FOTO VIDEO Taiwan: Cel putin 50 de morti si 60 de raniti dupa ce un tren a deraiat intr-un tunel din cauza unei camionete -UPDATE

UPDATE 20:00 Cel putin 50 de persoane au fost ucise si alte zeci ranite dupa ce un tren care transporta aproape 500 de persoane a deraiat intr-un tunel din Taiwan. Trenul, cu opt vagoane, ar fi lovit un camion care alunecase pe sinele de la gura tunelului. Salvatorii au verificat vagoanele grav deteriorate din interiorul tunelului pentru a gasi supravietuitori, dintre care unii au spart geamurile pentru a se salva.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2676 seconds )