Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai bogat medic din Romania. Salariul urias pe care-l incaseaza lunar de la stat

Antena3 Antena3,
Cel mai bogat medic din Romania. Salariul urias pe care-l incaseaza lunar de la stat

Pandemia de coronavirus i-a lasat pe multi cu nesigurante in ceea ce priveste cariera aleasa si cu intrebarea daca nu ar trebui cumva sa-si schimbe jobul. Unii s-au trezit ca au ajuns sa castige sume infime, in timp ce altii nu au fost afectati in vreun fel de aceasta perioada si au continuat ca primeasca salarii uriase. continuă pe Antena3

Situatie alarmanta in Iasi. Mai multe cazuri de COVID-19 in prima luna de stare de alerta, decat in cele doua de stare de urgenta, la cel mai mare spital din Moldova

La Spitalul de Boli Infectioase Iasi, dar si la unitatile suport din acelasi judet situatia este alarmanta, scrie Ziarul De Iasi, care noteaza ca doar 70 de paturi dintr-un numar total de 320 destinate.

Harta celor mai afectate zone din Romania din cauza COVID-19. Suceava si Bucuresti, in continuare pe primele locuri

Pana in acest moment, in Romania au fost confirmate 23. 080 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16. 308 au fost declarate vindecate si externate.

Novak Djokovic: Roger Federer e probabil cel mai bun jucator din istorie

Sarbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului profesionist masculin, a declarat la Zadar Croa.

Transfer record pentru Gigi Becali. Florinel Coman pleaca de la FCSB si devine cel mai scump jucator din istoria Ligii 1

Gigi Becali e pe cai mari. Florinel Coman, unul dintre cele mai bune produse de export ale latifundiarului din Pipera, se afla pe picior de plecare. Giovanni Becali este cel care a facut anuntul. Despartirea lui.

Detalii explozive despre Donald Trump, dezvaluite de un membru al familiei: Cel mai periculos om din lume

Unul dintre membrii familiei presedintelui american Donald Trump a anuntat ca va publica o carte cu devaluiri in premiera despre locatarul Casei Albe.

Cat de mult ii pasa Romaniei de schimbarile climatice, in comparatie cu restul lumii: cel mai amplu studiu

Schimbarile climatice sunt una dintre problemele care afecteaza cel mai mult planeta noastra, insa nu toata lumea vede pericolul din spatele acestora. Cat de preocupata este Romania de.

Honeywell are cel mai puternic computer cuantic din lume: cu cat il intrece pe cel dezvoltat de IBM

Lupta pentru suprematia cuantica se da intre cativa giganti din lumea tehnologiei, iar fiecare se straduieste sa dezvolte cel mai puternic computer cuantic din lume. in martie 2020,.

Examenul de matematica de la Evaluarea Nationala a fost cel mai usor din ultimii 3 ani

Examenul de Matematica de la Evaluarea Nationala 2020 a avut subiectele cu cel mai mic grad de dificultate din ultimii 3 ani, potrivit analizei comparative facuta de profesorul de matematica Sorin Borodi, potrivit G4media. ro.

Agentia Nationala Antidoping: Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa

Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa a Agentiei Nationale Antidoping ANAD). Reprezentantii ANAD le atragatentia sportivilor, antrenorilor si.

Un nou val de infectari cu COVID-19 loveste China. Beijingul, cel mai afectat

Autoritatile din Beijing au solicitat marti seara locuitorilor sa evite calatoriile neesentiale .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )