Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai mari 10 salarii din Romania sunt cuprinse intre 19.600 euro si 23.200 euro. Unele tin de sindicate

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari 10 salarii din Romania sunt cuprinse intre 19.600 euro si 23.200 euro. Unele tin de sindicate

Zece romani aveau salarii lunare nete cuprinse intre 19. 600 de euro si 23. 200 de euro pana pe data de 23 februarie 2021, scrie zf. ro. continuă pe Adevărul

Diana Sosoaca imparte fake-news in stanga si-n dreapta. Ce spune, mai nou, despre pandemia din Romania

Diana Sosoaca, senatoarea care s-a erijat in liderul protestatarilor anti-restrictii din Romania, continua campania grosoloana de dezinformare. Avocata pretinde, mai nou, ca pandemia nu exista in tara.

Cele mai mari salarii din Romania: 10 persoane castiga intre 19.600 de euro si 23.200 de euro

Cele mai mari salarii din Romania sunt platite de industrii precum editarea de produse software, comertul produselor farmaceutice, alte activitati sportive, activitati ale sindicatelor salariatilor si activitati de consultanta pentru afaceri si management, relateaza Ziarul Financiar.

Vulcanii Noroiosi, un spectacol al naturii unic in Romania, printre cele mai mari atractii turistice VIDEO

S-a deschis sezonul turistic la Vulcanii Noroiosi, o rezervatie naturala din judetul Buzau, care se afla la doar 130 de kilometri de Bucuresti. Cei mai multi vizitatori aleg sa-si petreaca un weekend in natura, fiind cazati in rulotele personale sau in corturi, pe care le pot aseza in campingul de la marginea rezervatiei.

Orasul din Romania care nu mai amendeaza oamenii fara masca. Ce solutie geniala au gasit, de fapt

Care este orasul de la noi din tara unde oamenii care nu poarta masca de protectie nu sunt mustrati legal? Autoritatile cred ca au gasit o solutie geniala pentru situatia de fata. Ce au decis sa faca? Orasul din Romania care nu taxeaza oamenii fara masca. Solitia gasita de autoritati Primarul orasului Bacau vine cu .

Clientii unei banci renumite din Romania, inselati de o angajata. Cum s-a intamplat totul

Mai multi clienti ai unei banci au fost inselati de o angajata. Femeia a produs pagube uriase, apoi a parasit tara. Angajata a fost condamnata la inchisoare pentru fraude. Aceasta a efectuat mai multe tranzactii ilegale in numele angajatilor. Fraude la o banca din Brad Femeia a fost condamnata la trei ani si sase luni .

O romanca a participat la spargerea casei de lux a uneia dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din Italia

Banda de spargatori de locuinte de lux, care au furat bunuri in valoare de 150. 000 de euro din casa Dilettei Leotta, una dintre cele mai populare prezentatoare de stiri din Italia, a fost prinsa.

Singurul spital din Romania care primeste rudele pacientilor la ATI. in ce oras se afla

Pacientii care se afla in stare grava din Spitalul de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou, din Suceava, inclusiv cei din sectia de ATI-covid, pot sa fie vizitati de membri ai familiei, cu respectarea unor conditii stricte pentru prevenirea infectarii cu coronavirus. Singurul spital din Romania care primeste rudele pacientilor la ATI Dr. Alexandru Calancea, managerul .

Digi face surpriza momentului pentru milioane de romani: sunt cele mai mici preturi din Romania

Intre cei patru operatori din Romania, Digi se remarca acum cu o taiere la jumatate a preturilor. E vorba de abonamentele pentru telefonie mobila, iar daca voiai sa platesti mai putin.

Romania are una dintre cele mai scazute rate a mortalitatii COVID-19 din Europa - INFOGRAFIC

Romania a controlat bine pandemia de coronavirus, sustine secretarul de stat Raed Arafat, care a prezentat o situatie comparata pe mai multe tari privind un singur indicator: rata de mortalitate din cauza COVID la 10. 000 de locuitori. Tara noastra are una dintre cele mai mici rate de mortalitate, in vreme ce alte state au valori duble fata de noi.

Relatia speciala a lui Nicolae Ceausescu cu cei mai celebri lautari din Romania. Dezvaluiri despre petrecerile din vremea comunismului

Dezvaluiri incredibile despre chefurile care se tineau in perioada comunismului. Cine erau lautarii preferati ai lui Nicolae Ceausescu si ce legaturi avea fostul presedinte al Romaniei cu cei mai mari artisti autohtoni de muzica de petrecere. Ce relatie avea Nicolae Ceausescu cu cei mai celebri lautari din Romania Muzica lautareasca romana este in doliu. Romania .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )