Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai mari salarii din Romania. Unde se castiga peste 10.000 de lei pe luna si cati romani traiesc cu salariul minim

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari salarii din Romania. Unde se castiga peste 10.000 de lei pe luna si cati romani traiesc cu salariul minim

Economia locala are peste 5,5 milioane de contracte de munca inregistrate in REVISAL, registrul care tine evidenta numarului de salariati din economia locala, iar dintre acesti salariati aproape 1,58 de milioane de angajati castiga salariul minim pe economie. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania unde oamenii au castigat salarii peste medie. Citi bani primesc, lunar

Potrivit datelor publicate de catre INS, Institutul National de Statistica, castigul salarial mediu brut pe economie a cetatenilor romani in luna ianuarie 2021 a fost de 5. 549 de lei, iar cel mediu de 3. 395 de lei. in acest timp, in Iasi s-au obtinut numere putin mai mari. Salariul brut a fost de 5. 608 lei, iar .

Cum a devenit Huawei una dintre cele mai mari companii detinatoare de brevete din lume. Cat castiga din asta

Huawei a publicat un nou raport despre inovatie si proprietate intelectuala in cadrul Forum on Innovation and IP Prospects in 2021 and Beyond, eveniment care a avut loc la sediul din Shenzhen al companiei.

Aliatii lui Navalnii lanseaza primavara ruseasca: Cele mai masive proteste din istoria moderna a Rusiei

Aliatii opozantului Alexei Navalnii au lansat marti o campanie pentru organizarea unor demonstratii anti-Kremlin, care se doresc a fi cele mai masive proteste din istoria moderna a tarii, informeaza Reuters. Primavara ruseasca isi propune sa faca presiune pentru eliberarea opozantului rus.

EXCLUSIV. Santier continuu in una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala

Locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei se plang ca nu au caldura, in timp ce Primaria Municipiului B.

FSP Global Group a incheiat un parteneriat strategic cu una dintre cele mai mari platforme de comunicare online din lume

FSP Global Group prin Sharpminds Global, membra a grupului) a semnat un parteneriat strategic cu Contents fosta Entire Digital), lider de piata la nivel mondial in domeniul comunicarii online.

Reusita istorica in Brasov, Galati si Cluj. Primariile lor au dat clasa tuturor edililor din Romania

Un studiu al ONG-ului Observatorul Roman de Sanatate arata ca primariile celor mai mari orase din Romania nu reusesc sa implementeze masuri eficiente pentru a reduce poluarea aerului. in ciuda unor masuri luate de municipalitati, aproximativ 30. 000 de romani mor anual din cauza bolilor ce sunt provocate de poluare. Un exemplu ar fi faptul ca .

Avertisment pentru Putin: Colaboratorii lui Navalnii spun ca pregatesc cele mai ample proteste din istoria moderna a Rusiei

Colaboratorii opozantului rus Aleksei Navalnii, aflat in inchisoare, au anuntat marti ca intentioneaza sa organizeze in aceasta primavara cele mai ample proteste anti-Kremlin din istoria moderna a Rusiei, transmite Reuters.

Doi alpinisti romani vor escalada, in premiera mondiala, pe o noua ruta, unul dintre cele mai dificile varfuri din lume

Alpinistii romani Marius Gane si Horia Colibasanu vor sa urce in premiera mondiala pe o noua ruta varful Dhaulagiri din Himalaya 8. 167 metri), unul dintre cele mai dificile din lume. Ei au ajuns deja pe 19 martie in Nepal, iar pe 21 martie au inceput aclimatizarea.

Cea mai circulata autostrada din Romania se inchide pentru 10 de ore. Cum va fi deviat traficul

Circulatia rutiera pe cea mai aglomerata autostrada din Romania se va inchide joi, 25 martie, pentru 10 de ore pentru derularea unor lucrari la un nod rutier de legatura.

Salarii Lidl Romania 2021. Ce bani primesc angajatii din tara

Veste incredibila despre salariile celor de la LIDL Romania. Cati bani primesc angajatii unuia dintre cele mai cunoscute lanturi de hypermarketuri din Romania. Cate zerouri numara sumele pe care le primesc romanii. Ce salarii au angajatii de la LIDL Romania LIDL Romania este, cu siguranta, unul dintre cele mai apreciate si cunoscute lanturi de hypermarketuri .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )