Libnet.ro
UNICEF

18:00

De cti bani are nevoie o familie din Romnia pentru un trai decent (studiu)

Hotnews Hotnews,
 De cti bani are nevoie o familie din Romnia pentru un trai decent (studiu)

O familie cu doi copii din Romania, care locuieste la oras, ar trebui sa cheltuiasca lunar sase salarii mimime nete, pentru a avea un trai decent. Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii impreuna cu Fundatia Friedrich Ebert Stifung au derulat o cercetare la nivel national pentru fundamentarea unui cos minim de consum pentru un trai decent in Romania. continuă pe Hotnews

De cti bani are nevoie o familie pentru un trai decent (studiu)

Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii impreuna cu Fundatia Friedrich Ebert Stifung au derulat o cercetare la nivel national pentru fundamentarea unui cos minim de consum pentru un trai decent in Romania.

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent.

Viata in Romania, tot mai scumpa! De cati bani are nevoie o familie pentru un trai decent

Valoarea cosului de consum pentru un trai decent in Romania este de 6. 762 lei pe luna pentru o familie de doi adulti si doi copii, in mediul urban, luand in calcul ca unul dintre copii are 12-14 ani, iar.

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent

Cresterea constanta a preturilor produselor de consum, data pe de o parte de cresterea costurilor cu salariile cresterea costurilor cu forta de munca), iar pe de alta de tarifele la utilitati, in special cele privind energia, duc implicit si la majorarea cheltuielilor zilnice.

Il Giornale: Trump are nevoie de Italia pentru a declara razboi Europei

La Washington DC bate vant de schimbare fata de Italia. Alegerile din aprilie, cu victoria Ligii si a Miscarii 5 Stele, au adus la putere primul guvern populist din Europa, fara sa mai punem la socoteala victoria lui Donald Trump impotriva establishmentului. Cele doua tari au guverne similare si nu numai. America si Italia au aceleasi interese in rezolvarea problemelor, precum imigratia necontrolata si hegemonia de la Bruxelles, scrie Il Giornale, citat de Rador.

Industria otelului are nevoie de noi reduceri de productie

Producatorii de otel din China si restul lumii trebuie sa faca mai mult pentru a reduce supracapacitatile de productie, a declarat sambata directorul general de la producatorul german de otel ThyssenKrupp AG, Guido Kerkhoff, transmite Bloomberg.

Traian Basescu condamna ipocrizia Olandei: Daca ne luam dupa standardele lui Rutte si Timmermans, compania Damen trebuia descalificata din licitatia pentru achizitia corvetelor (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a remarcat, intr-o interventie telefonica pentru B1TV, cum criticile oficialilor olandezi la adresa Romaniei s-au inmultit in ultima perioada, exact in contextul in care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )