Libnet.ro
UNICEF

16:00

Eugen Teodorovici: De la 1 ianuarie, toti bugetarii vor primi douasalarii minime pe an, ca indemnizatie de hrana

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: De la 1 ianuarie, toti bugetarii vor primi douasalarii minime pe an, ca indemnizatie de hrana

Toti bugetarii vor primi, incepand cu 1 ianuarie 2019, indemnizatie de hrana, mai exact doua salarii minime pe economie. incepand cu 1 ianuarie 2019, toti salariatii vor primi anual doua salarii minime. continuă pe Antena3

Furnizorii de internet, despre taxa de 3% pe cifra de afaceri anuntata de Eugen Teodorovici: Va duce la cresterea preturilor si unii operatori alternativi si vor nchide portile

Competitia pe piata serviciilor de telecomunicatii este foarte intensa si daca la acest mediu ultra-competitiv se va adauga o povara de 3% din cifra de afaceri, unii operatori dintre cei alternativi vor inchide portile, a avertizat miercuri Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania ANISP) ca reactie la proiectul de ordonanta de urgenta prezentat de ministrul Eugen Teodorovici. Ca efect indirect vom observa o scadere a veniturilor bugetare provenite din taxele si impozitele aferente salariilor celor care vor fi disponibilizati si un nou exod al personalului calificat catre alte tari ale Uniunii Europene. , mai spun furnizorii de internet.

EUGEN TEODOROVICI: Presedintele se erijeaza intr-un avocat al bogatilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ieri ca presedintele Klaus Iohannis se erijeaza intr-un avocat al bogatilor, el rapunzand astfel criticilor presedintelui fata de masurile fiscale anuntate de Guvern.

Ordonanta controversata a lui Eugen Teodorovici intra azi in sedinta de Guvern. CES s-a intrunit de urgenta

Ordonanta controversata din domeniul fiscalitatii anuntata in urma cu doua zile de ministrul Eugen Teodorovici ar urma sa intre azi pe masa Guvernului. Potrivit ministrului Muncii, ea va figura pe ordinea de zi suplimentara, scrie Digi24 .

inca 60 de mii de persoane vor primi cate 600 de lei ajutor de sarbatorile de iarna. Decizia Guvernului de la Chisinau

Peste 60 mii de persoane care primesc alocatii sociale sub 2. 000 de lei vor primi in saptamanile urmatoare un ajutor de 600 de lei cu ocazia sarbatorilor de iarna. Guvernul de la Chisinau si-a angajat raspunderea vineri, 21 decembrie, pentru acest proiect de lege, pe motiv ca Parlamentul este in imposibilitate de a adopta legi organice, se arata intr-un comunicat de presa emis de Guvern.

HOROSCOP IANUARIE 2019. Varsatorii vor avea rezultate notabile datorita comunicarii

Horoscop Varsator ianuarie 2019 in horoscopul Varsatorului din luna ianuarie 2019 prevaleaza avantajele contactelor cu universul tau din afara si cu cel dinlauntru, prilejul de a-ti optimiza personalitatea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )