Libnet.ro
UNICEF

21:02

Ghid pentru romanii care vor sa se angajeze in Italia: ce salarii pot primi si ce avize trebuie sa obtina

Adevărul Adevărul,
Ghid pentru romanii care vor sa se angajeze in Italia: ce salarii pot primi si ce avize trebuie sa obtina

Ministerul Muncii a publicat recent un ghid pentru romanii care vor sa se angajeze in strainatate, inclusiv in Italia, care precizeaza ce salarii pot primi si ce avize trebuie sa obtina pentru a putea munci legal. continuă pe Adevărul

Anunt important pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Decizia Ralucai Turcan e ferma

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat ca impreuna cu Inspectia Muncii a lansat o campanie de informare privitoare la modul de recrutare, la conditiile de lucru, dar si la drepturile pe care romanii care lucreaza in strainatate le au. Anunt important pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate Azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan, a .

Ministerul Finantelor achizitioneaza 3.700 de laptopuri pentru angajatii care vor lucra de acasa

Ministerul Finantelor va achizitiona 3. 700 de laptopuri pentru angajatii care vor lucra de acasa pe timpul pandemiei de COVID-19, scrie Jurnalul de Arges.

Ghid pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate: Germania creste salariile, dar si varsta de pensionare

In Republica Federala Germania nu exista un contract de munca standard, ci o varietate de contracte, incheiate cu respectarea legislatiei muncii. Angajatorii nu se pot abate de la legislatia muncii, cu exceptia cazurilor in care acorda drepturi suplimentare in favoarea lucratorilor.

Florin Citu, despre introducerea pasapoartelor de vaccinare: Ar insemna o discriminare pentru cei care vor sa se vaccineze, dar nu pot (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat marica nu vede sensul introducerii unui pasaport de vaccinare pentru Romania, in acest moment. in viziunea sa, aceasta masura ar reprezenta o discriminare fata de.

Ghid pentru munca in strainatate: ce salarii ofera Franta si la cate sisteme de pensii trebuie cotizat

Romanii care vor sa munceasca in Spania, Italia, Franta, Marea Britanie si Germania ar trebui sa-si cunoasca drepturile, inclusiv cele salariale, dar si conditiile in care pot iesi la pensie sau varsta de pensionare.

Raluca Turcan, anunt pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca impreuna cu Inspectia Muncii a lansat o campanie de informare cu privire la modul de recrutare, la conditiile de lucru si la drepturile pe care le au romanii care lucreaza in strainatate.

DOCUMENT Deputatul PNL Florin Roman vrea sa indulceasca pedepsele pentru comerciatii care vand tigari minorilor: magazinele care vand tutun minorilor nu vor mai putea fi inchise

Un proiect de lege depus de deputatul PNL Florin Roman indulceste mult pedepsele pentru comerciantii care vand tigari minorilor. Concret, cea mai dura sanctiune pe care o vor risca magazinele care vand tigari minorilor va fi suspendarea activitatii pentru o perioada de 30 de zile, in loc de inchiderea activitatii, asa cum prevede legea in prezent. in expunerea de motive a proiectului de lege nu apare nicio explicatie pentru indulcirea sanctiunilor. Dimpotriva, deputatul PNL deplange recrudescenta consumului de tutun de catre minori, cauzata si de accesul facil al minorilor la produsele din tutun.

Ghid oficial pentru munca in strainatate pe timp de pandemie: Spania - salarizare, preaviz, varsta de pensionare

Romanii care vor sa munceasca in strainatate, in diferite state membre ale Uniunii Europene, ar trebui sa-si cunoasca drepturile, inclusiv cele salariale si timpii de odihna reglementati, varsta de pensionare, dar si cerintele pentru a putea intra in tara in contextul pandemiei.

Noi probleme cu platforma de vaccinare, in ziua in care se deschid listele de asteptare. Romanii se plang ca nu se pot programa: Nu functioneaza nimic! (VIDEO)

Platforma pusa la dispozitie de catre autoritati pentru romanii care vor sa se programeze pentru vaccinarea impotriva COVID-19 a avut noi probleme, luni dimineata, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa.

Italia: Carantina va fi recomandata si pentru persoanele care s-au vaccinat impotriva COVID-19

Vaccinarea nu va determina eliminarea restrictiilor impuse impotriva raspandirii COVID-19, in Italia. Pe fondul raspandirii noilor variante de coronavirus, Italia a emis noi recomandari pentru populatie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )